Diana Marcu
596 vizualizări 11 mar 2011

Lacrimi în debutul celei de-a patra ediţii a show-ului "Românii au talent". Cei care au plâns au fost patru orfani - Jumpy, Tomix, Lolly şi Supapă - , pe care-i leagă sângele, prietenia şi pasiunea pentru dans. Băieţii, reuniţi sub numele de 3Style Crew, vin din Vulcan, Petroşani şi dansează break dance pentru a-şi câştiga pâinea. Singuri îşi fac singuri coregrafiile, singuri îşi aleg şi piesele şi se mişcă după ideile lor. Pe scena de la "Românii au talent" au fost pe rând aspirator, fax ori maşină de scris. "Mi-ar plăcea să ştiu să dansez ca voi", le-a spus încântat Andi Moisescu celor patru, în vreme ce Mihai Petre i-a făcut să plângă atunci când le-a zis băieţilor că sunt "un exemplu puternic de reuşită".

Vezi aici cum 3 Style Crew danseaza breakdance

Marian Vasilescu a fost o altă surpriză a serii.

Băiatul de 19 ani, care a spus despre sine că-i jumătate arab şi jumătate bănăţean, a topit asistenţa când a cântat "Use Somebody" al trupei Kings of Leon. "Cred în talentul tău", i-a spus Andra şi cu două Da-uri, el a trecut în etapa următoare a show-ului.

Vezi aici cum Marian Vasilescu cantă "Use Somebody"

La fel şi spiriduşul blond şi ştirb, Carina Cosma, care, la 7 ani, s-a mişcat pe scenă ca o zvârlugă. "Improvizez" a spus copila în faţa juriului amuzat de energia fetiţei.

Show-ul cu numărul patru a adus în faţa publicului şi concurenţa pentru "Veveriţele vesele", trupa de drama queen prezentă în prima ediţie. Trei bărbaţi costumaţi în poliţist, tâlhar şi "piţi" cu părul roz au stârnit hohote de râs ale asistenţei. Cu pantomima muzicală intitulată "Foc încrucişat" pentru care a obţinut trei DA-uri din partea juraţilor Brigada 2/ 3 & Master Red a trecut în etapa următoare. "De departe sunteţi cel mai bun număr de comedie pe care l-am văzut", le-a spus bărbaţilor Andi Moisescu.

Vezi aici Grupul umoristic Brigada 2/3 & Master Red

Mai departe merge şi Cristian Gomboşan, un tânăr cu o poveste de viaţă pe măsura vocii sale - impresionantă. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, n-a avut niciodată o casă. Locuieşte la teatru, alături de părinţii lui, mama fiindu-i imobilizată. Elev la seral în clasa a X-a şi "actor în devenire" cum s-a prezentat, Cristian a ridicat sala în picioare când a cântat piesa "Il Mondo". "Am pierderi de memorie din cauza problemelor pe care le am acasă", a explicat el în culise motivul pentru care nu a renunţat la caietul cu versuri din mână.

Ediţia de vineri seară a fost prilej pentru trei puşti din Constanţa să demonstreze ce ştiu. Sportivi ai Clubului Farul Constanţa, băieţii au executat admirabil un număr de gimnastică aerobică care i-a trimis direct în etapa următoare a show-ului "Românii au talent".

Acolo o vor întâlni şi pe Maria Rebeca Neacşu, fetiţa de 6 ani cu voce de soprană.

"Sunt o prinţesă cu părul cât China", a explicat micuţa în culise, pentru ca două minute mai târziu să murmure îmbujorată "mulţumesc" juraţilor încântaţi de ce au auzit. "Eşti o păpuşă cu voce superbă", i-a spus Andra fetiţei, în timp ce Mihai Petre s-a declarat învins. "De data asta tu ai reuşit să mă emoţionezi şi asta nu mi se întâmplă foarte des. Eşti o minune!", i-a mai spus coregraful.

Vezi aici cum cântă Maria Rebeca Neacşu, prinţesa cu voce de aur

Trei DA-uri din partea juraţilor a primit şi trupa "Frequency".

Vezi aici cum trupa Frequency danseaza breakdance

Băieţii, opt la număr, dansează împreună din 2004 şi au arătat că pot sfida gravitaţia pe scenă la Românii au talent. Dansul îi ţine împreună, în viaţa de zi cu zi fiecare având o altă meserie - de la IT-ist, al fotograf, dansator ori lucrător cu roaba.

Dinu Valentin, un spălător de maşini din Ploieşti, a lăsat-o pe Andra pe fără glas.

"E o plăcere să te ascult. Eşti foarte talentat", i-a spus aceasta lui Valentin. Tânărul are 22 de ani şi un copil şi spune că a venit la show pentru că vrea o şansă. "Vreau să relaizez ceva în viaţă, vreau să progresez", a spus el în culise. La finalul piesei "Cât de frumoasă eşti", Andi Moisescu i-a prezis lui Dinu că se apropie de final cariera lui ca spălător auto.

Vezi aici cum Dinu Valentin cântă Cât de frumoasă eşti

Tânărul a ajuns în etapa următoare a concursului. La fel şi Tatiana Ilieşcu, din Chişinău, care a pregătit un număr cu cercuri în timp ce se afla în şaua unui monociclu, copiii de la Fanfara Rotaria Junior şi Mădălina Luca cu naiul ei fermecat.

Mai departe au trecut şi cascadorii Arvat, care au dat show-ului tensiune. Băieţii au călcat pe cioburi, au suportat ca lamele de cuţit să-i lovească ori ca o motocicletă să le treacă peste piept. "Nu cred că eşti bine", i-a spus Petre celui mai rezistent dintre ei. Cu trei DA-uri, curajoşii vor merge mai departe.

Citește și: