Diana MARCU
619 vizualizări 26 apr 2011

Marele perdant al finalei "Românii au talent", Narcis Iustin Ianău, a declarat pentru gândul că vrea să concureze şi la ediţia britanică a show-ului. "S-ar putea să mai particip la o ediţie a acestui concurs", a spus acesta. Însă nu în România. Băiatul de 16 ani, cu voce de contratenor, a afirmat că-l tentează participarea la "Britain's Got Talent": "Aş vrea să concurez şi-n Anglia. M-aş putea prezenta cu altceva, pentru că eu nu abordez doar stilul clasic".

Ocupantul locului doi la "Românii au talent" a mai spus că a primit şi câteva oferte din străinătate, dar preferă să vorbească "despre ele atunci când acestea se vor concretiza". Deocamdată, promite el, va cânta, pentru că asta îşi doreşte să facă şi în continuare. Narcis Iustin Ianău i-a avut alături de el în finala competiţiei pe părinţi, pe fratele său, dar şi pe veri.

Ce cred Ianău şi Dinu despre câştigătorul Ţuţu

"Ţuţu merita să câştige", a spus Narcis Ianău despre principalul său contracandidat. "Nu am de ce să fiu supărat. Mă aşteptam să câştige Ţuţu. El trebuia ajutat într-un fel. Nu are părinţi, pe când eu sunt alături de familia mea", a afirmat contratenorul. El a mai spus şi că Ţuţu abordează o muzică pe care o ascultă mulţi tineri, comparativ cu muzica preclasică şi clasică, mai greu de digerat. Deşi nu a vrut să dezvăluie care-i concurentul pe care l-ar fi văzut câştigător al celor 120.000 de euro, Narcis Ianău mărturiseşte că l-au impresionat prestaţiile celor doi Valentini - Luca, barmanul specializat în fly bartender şi Dinu, spălătorul de maşini din Ploieşti. De altfel, cel din urmă a fost creditat cu şanse mari la câştigarea potului de 120.000 de euro.

Moment de exuberanţă. Câştigătorul Adrian Ţuţu este luat în braţe de contracandidaţii săi

Clasat al treilea pe podium în finală, Valentin Dinu afirmă că nu este dezamăgit de rezultat şi că se bucură pentru câştigătorul Adrian Ţuţu. "Sunt mândru că am ajuns printre primii", spune tânărul de 21 de ani. "Adrian e singur, nu are pe nimeni şi merită banii", a mai zis ploieşteanul, care are planuri mari. Vrea să-şi facă o trupă cu care să cânte live şi să scoată un album, dacă va avea sprijin financiar. Deocamdată, are doar o propunere din partea Andrei - aceea de a realiza împreună un duet. "Pe scenă mă simt cel mai bine", spune băiatul care promite că-şi va continua liceul la seral şi că va urma cursuri de canto.

Citeşte şi

Cu cine concurează ROMÂNUL supranumit MATRIX de la "Britain's got talent": ASCULTĂ-L pe Ed Reid - "noul Susan Boyle"

ROMÂNII AU TALENT. "ROMÂNUL MATRIX", care se bate să câştige FINALA variantei britanice a emisiunii, copleşit de "cât de mare" a ajuns peste noapte în România - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT- VIDEO. Supranumit MATRIX, un român plecat în Marea Britanie face senzaţie la varianta britanică a emisiunii

Citește și: