Raluca ION
28575 vizualizări 20 apr 2012

Vineri seară, o nouă rundă de talente a intrat în luptă pentru un loc în marea finală de la "Românii au talent". Dintre cele 12 numere prezentate la Românii au talent, publicul şi juriul i-au ales pe mentalistul Cristian Gog, pe chitariştii de Trio Zamfirescu şi pe barmanii de la Bar Session. Aceştia vor merge mai departe în finala din 11 mai.

TE UIŢI LA ROMÂNII AU TALENT? LIKE AICI

UPDATE 00:01 Bar Session sunt, la rândul lor, în finală.

UPDATE 00:01 "Mulţumesc publicului că nu a trebuit să aleg între Cristian Gog şi Trio Zamfirescu", a spus Andi Moisescu, mărturisind că şi această alegere este dificilă. I-a preferat însă pe dansatorii de la Bar Session. "Cum să alegi între două momente de spectacol suprem? Cum să alegi între două momente atât de diferite? Voi alege momentul care eu cred că a fost exectuat cu mai puţine greşeli. Şi alegerea mea este Roqfellaz", a decis Mihai Petre, lăsând hotărârea finală pe umerii Andrei. "Decizia mea este Bar Session", a tranşat ea lucrurile.

UPDATE 23:56 Ocupanţii locurilor 3 şi 4, dintre care juriul va alege al treilea finalist, sunt Bar Session şi trupa Roqfellaz

UPDATE 23:54 Cel de-al doilea finalist al serii este Trio Zamfirescu.

UPDATE 23:53 Primul câştigător al celei de-a treia semifinale Românii au talent este CRISTIAN GOG.

UPDATE 23:44 STOP VOT. În scurt timp vom afla cine sunt cei trei finalişti.

UPDATE 23:25 Invitaţii speciali ai semifinalei din această seară au fost cântăreţul de beatbox Cosmin Agache şi Natalia Duminica alături de mama sa, cele care au impresionat o ţară întreagă în primul sezon cu numărul lor de dans din buric

UPDATE 23:08 START VOT. Din acest moment, publicul îşi poate vota favoriţii.

UPDATE 23:08 "Pentru mine sunteţi reperul suprem în materie de chitară clasică. Îmi doresc să văd o confruntare între voi şi Cristian Gog", a fost impresionat Andi Moisescu. Şi Andra i-ar vrea în finală şi chiar mai mult: dacă Măruţă ar vrea să-i facă o serenadă, doar cei trei ar putea să o satisfacă din punct de vedere muzical.

UPDATE 23:03 "Trio Zamfirescu este actul artistic care trebuie promovat în finală", a spus Andi Moisescu înainte ca cei trei chitarişti să urce pe scenă.

UPDATE 23:00 "E pentru prima oară când spun în seara asta: Voi trebuie să mergeţi în finală", a spus Mihai Petre, iar Andra le-a urat: "Să fiţi atât de bogaţi pe cât de bine dansaţi".

UPDATE 22:57 Trupa Roqfellaz luptă penru un loc în finală cu mişcări de street dance.

UPDATE 22:47 "Aţi reuşit două minute să mă faceţi să uit de numărul lui Cristian Gog, care m-a uimit", i-a lăudat Andi Moisescu, iar Mihai Petre i-a ţinut isonul: "Aţi reuşit să faceţi un număr pentru care aş plăti bilet"

UPDATE 22:42 Cei doi barmani de la Bar Session i-au făcut pe spectatori să-l dea uitării pe Tom Cruise, cel mai celebru creator de cocktailuri al lumii, cu show-ul şi jongleriile lor. Când Pavel Bartoş i-a provocat să facă o mişcare care nu le-a ieşit până acum unul dintre ei a jonglat cu o sticlă de băutură în cot, iar celălat a făcut o magie uimitoare cu câteva shakere, stârnind entuziasmul publicului.

UPDATE 22:35 "A fost atât de plăcut şi surprinzător ce ai făcut încât nu merită să-mi pun niciun semn de întrebare. Nu mă interesează", a spus Mihai Petre care s-a făcut, în premieră, "piele de găină". Andra i-a spus că este "noul erou al iluzionismului românesc" şi că trebuie să ajungă în finală. "Nu pot să mă hotărăsc dacă eşti magic sau magnific. Eşti preferatul meu", a conchis Andi Moisescu.

UPDATE 22:29 "Juriul este terifiat!", a spus Pavel Bartoş, după ce acesta a părut să-i convingă pe toţi că magia există. I-a dat o monedă de 50 de bani lui Cristian Gog, pe care acesta a îndoit-o fără efort, parcă doar cu puterea minţii.

UPDATE 22:22 Mentalistul Cristian Gog, cel care a reuşit sa se joace cu mintile celor trei juraţi, dar şi ale publicului în preselecţiile de la Cluj, aduce magia şi în cea de-a treia semifinală şi promite că, dacă va ajunge în finală, va dezvălui o parte din secretele numerelor lui şi va uimi pe toată lumea. "E înspăimântător de talentat", spune Mihai Petre.

UPDATE 22:11 "Silviu Paşca and superfriends ar trebui să vă numiţi. Sunteţi foarte buni", a apreciat Mihai Petre impresionat de energia membrilor trupei. După ce i-a văzut la preselecţii, Andra s-a temut că vor avea emoţii, însă a fost fericită să-i audă cântând atât de bine. Iar Andi Moisescu a văzut în această seară o trupă profesionistă.

UPDATE 22:08 Silviu Paşca & Friends, din Timişoara, cântă "Somebody that I used to know", a Gotye, care speră să-i ducă în finală.

UPDATE 22:04 "Numai în filme am văzut ce văd la voi", i-a felicitat Andra, care spune că au progresat faţă de preselecţii. "A fost foarte frumos. A fost mai bine ca la filme, că acolo, bănuiesc, e multă postproducţie", a remarcat şi Andi Moisescu.

UPDATE 21:48 Este momentul artelor marţiale. Evoluează trupa Wushu.

UPDATE 21:48 "M-am aşteptat să ai emoţii, dar te-ai descurcat foarte bine", l-a încurajat Andra. "Este evident că eşti la început şi ai foarte mult de lucrat. Dar te comporţi ca un adevărat artist pe scenă", i-a spus şi MIhai Petre. Când Andra a făcut comparaţia cu Justin Bieber, Tomer a replicat. "Nu-mi place Justin Bieber, nu mă interesează câţi bani are. M-am săturat ca toţi românii să fie porecliţi cu nume americane"

UPDATE 21:45 Tomer Weissbuch, puştiul de 14 ani pe care întreaga ţară l-a comparat imediat cu Justin Bieber cântă acum la "Românii au talent".

UPDATE 21:38 De departe, Bogdan Balmuş a făcut cel mai spectaculos număr al serii. Andra şi Andi Moisescu l-au aplaudat în picioare, iar Mihai Petre i-a spus că e foarte, foarte bun. "Mi-au transpirat mâinile, m-am rugat să termine cu bine. Vai de capul meu, ceea ce ai făcut tu...", a spus Andra. "La tine mă aştept să-mi intri pe balcon fără să te dai jos de pe bicicletă", i-a spus şi Adi Moisescu.

UPDATE 21:35 Bogdan Balmuş este biciclistul acrobat care a impresionat la preselecţii. Prima bicicletă şi-a construit-o singur, dar nu a reuşit să o folosească. A muncit apoi în construcţii, la el în sat, şi aşa a putut să-şi ia prima bicicletă funcţională şi să-şi ducă pasiunea mai departe.

UPDATE 21:22 "Cred că eşti genul de elev care spune "Luceafărul" în 30 de secunde. Sper ca publicul să înţeleagă talentul tău şi să te voteze", a spus Andra, în timp ce Mihai Petre a comentat că, deşi pronunţă bine, Raoul nu cântă la fel de bine.

UPDATE 21:17 Raoul Alexandru Şipoş, un băiat de 15 ani din Dej, cântă atât de repede, încât şi Andra şi-a exprimat dorinţa de a lua lecţii de la el. Băiatul, care a locuit o vreme în America, dă o probă de rap-viteză la Râmănii au talent.

UPDATE 21:14 "Ai făcut o alegere foarte inteligentă. Mi-a plăcut că te-ai reinventat, ai avut încredere în alt talent de-al tău", i-a spus Mihai Petre. "Eşti cea mai plăcută surpriză, mă aşteptam să vii din nou cu păpuşile, dar mi-ai făcut o surpriză foarte plăcută", a comentat şi Andra.

UPDATE 21:10 După ce la preselecţii a prezentat un număr cu păpuşi de inspiraţie populară, acrobata Tatiana Fecioru a schimbat şi tehnica, şi costumaţia, dând o adevărată probă de forţă şi mobilitate.

UPDATE 21:05 Aţi ales şi de această dată legume cu acustică bună", i-a felicitat Andra, care a povestit cum i-au scris gospodinele pe Facebook ca să le sugereze ceva instrumente de sezon celor de la Minestrone. "Sunteţi cea mai bună formaţie de post. E de preferat să cânţi la o salată decât să suni ca o salată", a comentat Andi Moisescu. Doar Mihai Petre le-a tăiat avântul, zicându-le că numărul lor nu e destul de spectaculos.

UPDATE 20:58 Este rândul celor de la Minestrone Band să intre în scenă. Trupa care a inventat conceptul de muzică sănătoasă cântă la legume: cam 25-30 de kilograme pentru o apariţie. Ascultăm "We will Rock You!", varianta de aprozar.

UPDATE 20:50 "Prima dată am avut impresia că e coregrafia lui Mihai Petre. Dar dansaţi foarte bine", a glumit Pavel Bartoş. Juratul a spus că se bucură că Floris Bistriţa a adus eleganţa dansului sportiv pe scena show-ului şi a adăugat că e nevoie de eleganţă în România. Şi Andra a lăudat prestaţia celor 8 perechi, pe care speră să le vadă mai departe în finală.

UPDATE 20:43 Dansatorii din grupul Floris Bistriţa sunt primii concurenţi din cea de-a treia semifinală Românii au talent, sezonul 2.

UPDATE 20:41 Mihai Petre comentează decizia pe care a trebuit să o ia săptămâna trecută, când a trebuit să aleagă între Gigel Frone şi Tudorel Popa. "Săptămâna trecută a fost uşoară, am avut de ales între două genii", a comentat el ironic şi a spus că speră ca de această dată să nu mai aibă parte de acelaşi tratament.

UPDATE 20:39: În platou ajunge şi juriul: "incoruptibilul Andi Moisescu", "inaccesibila Andra" şi "nemuritorul Petre. Mihai Petre", care nu are nevoie de efecte speciale când intră în platou. "Artificii pentru Mihai Petre!", strigă totuşi Smiley.

UPDATE 20:33: În scenă intră prezentatorii Pavel Bartoş şi Smiley. Bartoş scoate la propriu flăcări, fum şi strigăte de luptă, uzând de efectele pirotehnice din platou, în timp ce Smiley e ceva mai modest. A anunţat că scoate un nou album.

Invitaţii speciali ai semifinalei de astăzi sunt cântăreţul de beatbox Cosmin Agache şi Natalia Duminica alături de mama sa, cele care au impresionat o ţară întreagă în primul sezon cu numărul lor de dans din buric.

Iată cine sunt cei 12 concurenţi care îşi vor demonstra talentul în cea de-a treia semifinală a show-ului "Românii au talent":

1. Cristian Gog, mentalistul din Cluj, care a reuşit să se joace cu minţile celor trei juraţi, dar şi ale publicului la preselecţii. Numărul său în care a îndoit inclusiv linguri cu puterea gândului a reuşit să uimească pe toată lumea.

2. Trio Zamfirescu, cei trei fraţi din Craiova care fac minuni cu chitarele lor. Trupa Trio Zamfirescu a dovedit că stăpâneşte aproape la perfecţie tainele chitarei, motiv pentru care s-au calificat fără emoţii în semifinală.

3. Bar Session, cei doi barmani care fac spectacol jonglând cu sticlele şi sincronizându-se perfect.

4. Raoul Alexandru, un băiat de 15 ani din Dej, care cântă atât de repede, încât şi Andra şi-a exprimat dorinţa de a lua lecţii de la el.

5. Bogdan Balmuş, bikerul care face cu bicicleta lucruri care nici măcar nu-ţi trec prin minte.

6. Minestrone Band este o trupă care a introdus un nou concept: muzica sănătoasă, care l-ar face până şi pe cel mai mofturos dintre copii să se îndrăgostească de legume. Membrii trupei originare din Sfântu Gheorghe au avut avut ideea originală de a transforma legumele în instrumente muzicale şi i-au vrăjit pe juraţi.

7. Trupa Roqfellaz - băieţii care sunt gata să impresioneze înca o dată cu mişcările lor de dans.

8. Silviu Paşca & Friends, un tânăr din Timişoara care cântă live, însoţit de prietenii săi, Grigore Teodorescu, Vladimir Cornea şi Theodor Groszmuk.

9. Tomer Weissbuch, puştiul de 14 ani pe care întreaga ţară l-a asociat imediat cu Justin Bieber, cu toate că el spune că nu este nici pe departe un fan al cântăreţului canadian.

10. Tatiana Fecioru, cea care a impresionat cu dansul păpuşilor sale.

11. Floris Bistriţa - Din cei 22 de dansatori de la clubul de dans Floris care au evoluat în prima ediţie, 16 au primit acceptul de a merge mai departe.

12. WUSHU, grupul pentru care artele martiale nu mai au niciun secret, va face o demonstraţie la Românii au talent.

Citește și: