Diana MARCU
9649 vizualizări 16 mar 2012

Un alt moment emoţionant în show-ul cu numărul 5 din sezonul 2 al emisiunii concurs difuzate de Pro TV a venit de la Daniel Mirică, un tânăr constănţean care cântă hip-hop într-un scaun cu rotile. El a făcut-o pe Andra să plângă.

ŢI-A PLĂCUT DANIEL MIRICĂ? DĂ-I LIKE AICI!

ASCULTĂ MAI JOS O MELODIE COMPUSĂ ŞI INTERPRETATĂ DE DANIEL MIRICĂ, ALIAS DA'CRUZ.

Miriţă a ridicat sala în picioare cu melodia lui. Băiatul pasionat de hip-hop a rămas paralizat în urma unui accident, ]n timp ce se ducea la un concert ]n care urma s[ perfomreze, dar cu toate acestea nu a renunţat la pasiunile sale - sportul (baschet ) şi muzica. A scos chiar şi un album - Am fost plecat, la doi ani de la accidentul pe care acesta l-a suferit. "Poveştile autentice sunt poveştile puternice", i-a spus Moisescu tânărului. "Nu o să-ţi iei publicul înapoi pentru că nu l-ai pierdut niciodată".

"Ar trebui să schimbi versurile", i-a spus emoţionat tânărului şi Mihai Petre. "Nu La mine în cartier lumea ştie cine sunt, ci La mine în România lumea ştie cine sunt. "Ne-ai dat tuturor o lecţie de viaţă. Ar trebui să fii un model", i-a replicat Petre concurentului de 25 de ani, în timp ce Andi Moisescu i-a zis că-l aşteaptă în etapa următoare, în care acesta a trecut cu trei de DA.

 

Citește și: