Diana MARCU
1405 vizualizări 30 mar 2012

Pe scena de la Cluj a urcat şi un invitat surpriză: Emil Luca, românul care şi-a învârtit soţia de sute de ori în primul sezon al emisiunii "Românii au talent". Acesta a venit pentru a-şi susţine un prieten în care are mare încredere, pe Mancingo Alexandru, de 48 de ani. "Cântă la vioară, cântă vocal şi joacă ca focul", şi-a descris Luca tovarăşul "de ansamblu şi de nunţi". "Cât de bine le face stabileşte juriul", a mai spus fostul concurent, care a surpins juraţii intrând în scenă cu o cârjă metalică.

"Luca are coxartroză", a explicat fostul finalist din primul sezon al show-ului "Românii au talent".

ROMÂNII AU TALENT. LIKE AICI!

Prietenul său, care a interpretat o doină acompaniindu-se la vioară şi ulterior dansând, a trecut în faza următoare a competiţiei, cu doi de Da, obţinuţi de la Andra şi de la Andi, care l-au considerat pe Alexandru Macingo talentat la doinit.

"Aveţi o tehnică vocală foarte bună", i-a spus Andra concurentului. "Nu oricine poate să cânte o doină cum aţi cântat-o dumneavoastră", a continuat jurata. De altfel, ea s-a contrazis cu Mihai Petre. În timp ce juratul a considerat că bărbatul de 48 de ani "are talent, dar nu are nicio şansă să meargă mai departe", Andra a replicat: " Are mega talent, nu talent", fiind susţinută de Andi Moisescu.

Citește și: