Diana MARCU
3938 vizualizări 16 mar 2012

Un momentat gustat de public şi de juriu la show-ul cu numărul 5 din sezonul al doilea al emisiunii concurs Românii au talent a fost cel realizat de grupul de pantomimă OZN & Master Red, care a revenit în faţa juraţilor, după ce, în primul sezon, au simţit că lăsaseră treaba neterminată.

Ne-au placut foarte mult personajele si ne-am gadit sa facem continuare. Am lasat o treaba neterminata anul trecut”,  au spus componenţii trupei.

Cei trei  bărbaţi costumaţi în poliţist, tâlhar şi "piţi" cu părul roz au fost primiti cu ropote de aplauze de catre public, iar momentul lor de pantomima muzicala a fost excelent si a starnit hohote de ras in sala.  “Bai fratilor, aveti niste fete, nu stiu cum v-ati gasit” a glumit Mihai Petre. “Sunteti fantastici, ati fost mai buni de data asta!”.

VEZI AICI NOUL NUMĂR DE PANTOMIMĂ

Juratul a făcut referire la primul sezon al emisiunii,  când Master Red s-au prezentat cu pantomima muzicală intitulată "Foc încrucişat" pentru care a obţinut trei DA-uri din partea juriului.  "De departe sunteţi cel mai bun număr de comedie pe care l-am văzut", le-a spus atunci Andi Moisescu.

VEZI AICI NUMĂRUL CU CARE UMORISTII S-AU PREZENTAT ÎN PRIMA EDIŢIE A SHOW-ULUI

Ca şi în primul sezon al emisiunii, în cel de-al doilea, trio-ul a respectat personajele: hoţul, piţi şi poliţistul. Au continuat şi povestea, dar au dezvoltat personajele parodiind piese celebre spre deliciul privitorilor. "Am fost cucerit încă de anul trecut", a replicat Andi Moisescu, acordându-le concurenţilor un DA. Răspunsuri afirmative au primit şi de la Andra, dar şi de la Mihai Petre care le-a spus comicilor ca au fost mai buni decât anul trecut.

 

Citește și: