Raluca ION
6839 vizualizări 23 mar 2012

Un rocker care a cântat operă, o contorsionistă care, la 54 de ani i-a uimit pe toţi cu mişcările ei, un maestru păpuşar şi păpusa lui vie, un comedian a cărui simplă prezenţă te face să râzi sunt printre cei pe care telespectatorii îi vor revedea în etapele următoare ale show-ului ”Românii au talent”. Ediţia de săptămâna viitoare este ultima de dinaintea semifinalelor show-ului Românii au talent de la Pro TV. Mai este puţin până când  telespectatorii vor afla cine sunt concurenţii care se vor lupta în cele 5 semifinale live.

LIKE AICI DACĂ TE-AI UITAT LA EMISIUNEA ROMÂNII AU TALENT

UPDATE 22:43 O trupă de acrobaţi dintre care doi pe biciclete au zburat către etapa următoare. ”Eu nu cred că trebuie să mergeţi mai departe. Sunt convins că trebuie să mergeţi mai departe”.

UPDATE 22:29 Un număr extraordinar la ”Românii au talent”, în care un păpuşar mânuia o marioneta aurie uriaşă îmbrăcată într-o rochie de epocă. Iar la final toţi au putut vedea că păpuşa era vie, o actriţă specializată în pantomimă. Artiştii au trecut fără probleme în etapa următoare.

Rockerul care cântă operă

UPDATE 22:27 Lui Radu Chiriac în vârstă de 34 de ani, de profesie sunetist, apariţia în faţa unui public atât de numeros i-a creat foarte mari emoţii. În amintirea mamei lui, care a decedat în urmă cu trei ani, a cântat “Cielito Lindo”. ”Nu mă aşteptam să cânţi aşa ceva”, au fost surprinşi juraţii, care se aşteptau să audă o piesă rock, când l-au văzut  aşa chel, îmbrăcat în negru şi cu cercel în urechie. ”Vă aşteptaţi a o execuţie în public?”, a glumit concurentul pe care toţi au vrut să îl vadă în etapa următoare.

S-au retras anul trecut, dar anul acesta publicul le-a scandat numele

UPDATE 22:00 O surpriză de proporţii a venit de la Timişoara, când pe scenă au urcat Paco şi Soni doi dansatori înfrânţi în sezonul precedent. Este vorba despre doi membri ai trupei DFC care au trebuit anul trecut să plece acasă, pentru că l-ar fi ţinut pe loc pe Robo, "băiatul cu oase de cauciuc", care a uimit cu dansul lui întreaga Românie. De data asta, ei împreună cu doi copii extraordinari care au ieşit din nişte boxe au fost vedete. ”M-am bucurat foarte mult că v-am văzut şi că sunteţi ambiţioşi”, le-a spus Andra. ”Stai că vezi că îi desparte din nou Mihai Petre”, a glumit Pavel Bartoş, făcând aluzie la sezonul precedent. Nu s-a întâmplat asta.  ”Vă spun 100%, Robo însuşi se va bucura când va auzi răspunsul meu”, le-a spus Andi Moisescu şi cei patru au trecut în etapa următoare.

UPDATE 21:52 Doi tineri simpatici au făcut la Timişoara o demonstraţie de caricatură, cerându-i drept modele pe Smiley şi pe Pavel Bartoş. Au stârnit veselia tuturor când le-au dăruit la final caricaturi membrilor juriului. Din păcate, nu au trecut mai departe.

Contorsionistă la 54 de ani

UPDATE 21:43 Doamna Angela, sudoriţă de meserie, a prezentat, la 54 de ani, un număr de contorsionism, combinat cu acrobaţie şi dresaj canin. ”V-am oprit când am văzut că aţi luat câinele, care nu avea nicio vină”, i-a explicat Mihai Petre, care a apreciat partea de contorsionism a numărului. La fel şi ceilalţi juraţi, iar doamna Angela a trecut mai departe cu 3 Da-uri.

UPDATE 21:35 Alin Pavăl, un dansator de 16 ani, a demonstrat o rapiditate incredibilă, care te făcea să te întrebi dacă nu vine cumva dintr-un film SF şi a trecut în etapa următoare.

UPDATE 21:30 George Boghian, un tânăr crescut într-un centru de plasament, şi Adriana Lupu, amica lui, aşa cum a ţinut să spună ea din capul locului au oferit publicului un dans extrem de frumos. Legătura pe care au avut-o pe scenă, încrederea şi felul în care au ştiut să se prezinte au fost motivele care i-au determinat pe cei trei juraţi să le ofere trei de "Da". ”Cum, nu sunt împreună? Ar trebui să fie”, s-a mirat Smiley în culise. ”Mi-a plăcut foarte mult că sunteţi atenţi unul la altul şi asta este esenţial la dansul în pereche”, a spus Mihai Petre, care le-a recomandat să mai exerseze. ”Eu cred că trebuie să lucraţi foarte mult, dar există talent acolo”.

UPDATE 21:07 Un tânăr cu dizabiltăţi a urcat pe scenă şi a făcut spectacol mânuind cu o dexteritate uimitoare nunchuck-ul. Juraţii au fost emoţionaţi de prestaţia lui, iar Andi Moisescu a apreciat felul în care unii reuşesc să îşi depăşească problemele de sănătate.

UPDATE 20:57 Un trio simpatic, format din doi tineri în smoking şi o domnişoară elegantă, au urcat pe scenă să facă magie. ”Este un număr foarte dificil, îl repetăm doar o dată pe zi, pentru că se răneşte foarte rău”, a glumit unul dintre vrăjitori. Apoi domnişoara a intrat în cutia magică în care magicienii au înfipt nişte săbii ca din ”Războiul stelelor”. ”Cred că numărul ăsta l-am văzut sub diferite forme, dar voi aţi prezentat numărul ăsta al naibii de bine”, le-a spus Mihai Petre după ce fata a ieşit teafără din cutie. Cu unanimitate de Da-uri, cei trei au trecut în etapa următoare.

UPDATE 20:49 Un moment ciudat a avut loc la ”Românii au talent”, când pe scenă a urcat o fetiţă care a dansat lasciv pe piesa ”Candy Shop”, a lui 50 Cent. Juraţii i-au spus că este foarte talentată, dar i-au atras atenţia mamei ei că dansul provocator este nepotrivit pentru un copil. Şi au trimis-o acasă.

Tigrul pictat pe trupurile goale ale unor modele

Artiştii de la Painitng Joy au reuşit să convingă juriul că sunt talentaţi după ce au pictat un tigru pe trupurile goale ale unor modele. “Îţi trebuie mult curaj să pui mâna pe nasul tigrului”, a comentat Andi Moisescu.

Primii concurenţi care s-au jucat cu focul şi nu l-au speriat pe Andi Moisescu

UPDATE 20:41Trupa Hypnosis din Braşov s-a jucat cu focul la propriu şi a convins juriul cu un moment pirotehnic spectaculos. “Se poate să vedem aşa ceva şi fără să mă simt vreo clipă înfricoşat, ameninţat. La voi a fost pentru prima oară când am privit relaxat de la început până la sfârşit un spectacol frumos pe bază de foc. Bravo!” a fost comentariul lui Andi Moisescu

UPDATE 20:31 Primul concurent, Răzvan Rotaru, s-a urcat pe scenă vrând să facă publicul să zâmbească, dar a reuşit cu un mop în mână şi o mimică demnă de filmele de comedie să-l facă să râdă de-a binelea. “M-am uitat la el şi mi-am dat seama că se respectă zicala: sezonul şi faţa! A fost delicios” a declarat Andi Moisescu. “Cand ai inceput, mă îndoiam de ce-o să urmeze. Nu puteam să-mi imaginez că o să mă distrez aşa de tare”, a fost şi reacţia lui Mihai Petre. Cu aşa comentarii, Razvan a trecut în etapa urmatoare cu unanimitate de “Da”-uri.

Citește și: