Mădălina CHIŢU
911 vizualizări 9 mai 2013

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, se apropie de FINAL. Mâine, 10 mai, se difuzează MAREA FINALĂ a emisiunii ROMÂNII AU TALENT. A mai rămas o zi până când telespectatorii ProTV vor decide cine este câştigătorul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Lupta pentru titlu de cel mai talentat român şi pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro a ajuns la final. Vineri, 10 mai, începând cu ora 20:30, cei 15 finalişti de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, sunt gata să dea tot ce au mai bun.

Pe scena de la ROMÂNII AU TALENT vor urca Gabriela Artene - doamna cu voce de aur, Rotari Ghenadie şi al său acordeon, mentalistul Vlad Grigorescu, corul Fiat Lux, Diana Căldăraru - fetiţa a cărei voce a vrăjit publicul încă de la primele note, dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu - artista care desenează poveşti de dragoste pe nisip, Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu - concurenţii care au demonstrat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT că dansul sportiv şi muzica populară se potrivesc de minune, dansatoarea de step Camelia Duţă, Bogdan Oltean cu ale sale picturi cu glitter, băieţii de la Classic Beat Orchestra, Mircea Palamari şi ale sale mişcări robotice, Bruno Icobeţ împreună cu cei trei prieteni patrupezi, ventrilocul Eduard Andrei Sandu ţi trupa Florea – acroba-ii care îţi taie respiraţia cu numerele lor.

 Vineri seara, la ROMÂNII AU TALENT MAREA FINALĂ nu vor lipsi nici premierele. Loredana împreună cu Alex Velea şi Cabron îşi vor lansa “Viva Mamaia”, cel mai recent single.

Tot la FINALUL SEZONUL 3 al emisiunii ROMÂNII AU TALENT trupa de la Circul Acquatico Bellucci a pregătit un moment special pentru această seara, iar o altă surpriză va fi momentul lui Zoli Toth, care va canta la marimba.

Cei 15 concurenţi vor lupta în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, pentru titlul de cel mai talentat român şi pentru cei 120.000 de euro, premiu oferit de COSMOTE, vineri, la ProTV, începând cu ora 20.30.

Citește și: