Adriana Stanca
47638 vizualizări 5 apr 2013

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, PRIMA SEMIFINALĂ 

UPDATE 00.05 Cei trei concurenţi care au reuşit să treacă de PRIMA SEMIFINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3  sunt ARTENE GABRIELA, VLAD GRIGORESCU şi GHENADIE ROTARI. Primii doi dintre aceştia au fost votaţi de telespectatorii show-ului ROMÂNII AU TALENT prin SMS, pe când cel de-al treilea învingător din PRIMA SEMIFINALĂ a fost ales de cei trei membri ai juriului - Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre.

Pentru locul al treilea, GHENADIE ROTARI a concurat cu ŞTEFAN ORHEAN.

Aşadar, ARTENE GABRIELA, VLAD GRIGORESCU şi GHENADIE ROTARI   vor continua competiţia pentru marele premiul în valoare 120.000 de euro oferit de Cosmote.


ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.  PRIMA SEMIFINALĂ live a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, debutează vineri la Pro TV, începând cu ora 20.30. Astfel, în următoarele săptămâni, cei 60 de concurenţi care au reuşit să treacă de preselecţiile de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, vor trebui să convingă juriul că merită să continue cursa pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

PRIMA SEMIFINALĂ îi va readuce pe scenă pe mentalistul Vlad Grigorescu, Gabi Visoiu - maestrul biliardului artistic, Gabriela Artene - consultantul financiar care a uimit juriul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, cu vocea ei, Kiss Roland, ale cărui acrobaţii cu au făcut spectatorii de la ROMÂNII AU TALENT SEZNONUL 3, să amuţească, dansatorii Mihai Dobîrceanu şi Ştefan Orheanu, băieţii de la Parkour Oradea, acordeonistul Rotari Ghenadie, fraţii din trupa Maria, space painterul Zoltan Mortonos, trupa de dans UST Freestylers Crew şi ventrilocul Crina Zvoboda, împreună cu bunicuţa ei sexy.

Dintre cei 12 concurenţi, doar trei vor trece însă de PRIMA SEMIFINALĂ a competiţiei ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. De data aceasta, spre deosebire de preselecţii, publicul va putea putea vota alături de juriu pe aceia pe care doresc să-i vadă în marea finală ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, ce va avea loc pe 11 mai.

Aşadar, în PRIMA SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, în urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasaţi. Doi dintre ei vor merge direct în etapa următoare, iar juriul va alege încă un finalist dintre cei clasaţi pe locurile 3 şi 4.

Vezi mai jos cine sunt concurenţii care se vor prezenta în faţa juriului în PRIMA SEMIFINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 şi care sunt numerele artistice cu care i-au convins pe Andra Măruţă, Andi Moisescu şi Mihai Petre că merită voturile lor pozitive.

VLAD GRIGORESCU a venit la preselecţiile de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, cu un număr de magie.  „Tatăl meu m-a învăţat la vârsta de şase ani un truc şi de atunci am fost preocupat de numărul respectiv”, a spus concurentul atunci.

Experienţa tânărului a fost dovedită, astfel că cei trei juraţi de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, s-au arătat extrem de încântaţi. „Cam aşa ar trebui să arate un număr de magie!”, a exclamat Andi Moisescu la final.

GABI VIŞOIU a convins juriul că merită să meargă mai departe în competiţia de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, după ce şi-a dovedit abilităţile extraordinare la biliard. A băgat 14 bile de biliard în găurile masei specifice jocului dintr-o singură lovitură.

„Opt dintr-o lovitură”, şi-a început tânărul numărul pregătit pentru preselecţiile ROMÂNII AU TALENT. „Lovitura care urmează e ceva uimitor se numeşte Titanic... Titanic pentru că se vor scufunda 14 bile dintr-o lovitură”, a mai spus el în timp ce executa lovitura care i-a adus trei „DA”.

GABRIELA ARTENE, un consultant financiar în vârstă de 57 de ani, a venit la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, şi a impresionat o ţară întreagă cu talentul ei. „Atunci când a urcat pe scenă şi mi-a spus că este consultant, mă aşteptam să îmi recite o poezie”, a spus Mihai Petre.

În schimb, femeia a început să cânte. Vocea sa a impresionat atât publicul, cât şi pe cei trei juraţi de la ROMÂNII AU TALENT. La final concurenta de la ROMÂNII AU TALENT a fost aplaudată îndelung.

La preselecţiile ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, din Oradea, KISS ROLAND a făcut o demonstraţie de „bike trial” care a tăiat respiraţiile tuturor. În doar câteva minute petrecute pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, tânărul în vârstă de 21 de ani a prezentat trucuri la care cei trei juraţi au amuţit.

„Eu ştiam sigur că tu exişti undeva şi mă întrebam când o să vii în faţa noastră. .. Eşti numărul meu favorit!”, a mărturisit Andi Moisescu la final.

Micul ŞTEFAN ORHEANU a demonstrat că vârsta nu contează atunci când eşti talentat cu adevărat. Băieţelul de numai 13 ani a dansat atât de bine, încât juriul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a votat în unanimitate că merită şansa de a ajunge del puţin în PRIMA SEMIFINALĂ.

În PRIMA SEMIFINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, va urca pe scenă şi MIHAI DOBÎRCEANU, vasluianul care a cucerit juriul cu mişcările sale de dans. Din ce am văzut până acum, eşti dansatorul meu preferat din acest sezon. Îţi doresc să ajungi cât mai departe în această competiţie”, i-a spus Andra în timpul preselecţiilor.

Băieţii de la PARKOUR ORADEA au prezentat juriului de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, acrobaţii care pe mulţi i-a făcut să tresară. Salturile periculoase i-a amuţit pe cei trei juraţi, dar i-au convins să le ofere concurenţilor trei "DA!".

La preselecţiile de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL3, TRUPA MARIA, formată din opt fete şi băieţi, a reuşit să o emoţioneze pe Andra aproape până la lacrimi.

Felul în care fraţii au cântat piesa „I Can’t Help Myself” a trupei Kelly Family a fost unul dintre cele mai sensibile momente din timpul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Agilitatea cu care tânărul ROTARI GHENADIE a cântat la acordeon i-a fermecat pe cei trei membri ai juriului de la ROMÂNII AU TALENT. „Să fii sigur că este ceva de sus! ”, a spus Andi Moisescu, uimit de talentul concurentului. „Parcă l-am ascultat pe Richard Galliano! A fost excepţional!”,  adăugat el.

O premieră la preselecţiile de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a fost prezentată de ZOLTAN MARTONOS, care a arătat juriului ce înseamă “space-painting”. Cu talentul său inedit, bărbatul în vârstă de 31 de ani, a primit voturile necesare pentru calificarea în PRIMA SEMIFINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

UST FREESTYLERS CREW a făcut cucerit imediat juriul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. “Sunteţi foarte buni! Sunteţi exact genul de trupă de care avem nevoie la ROMÂNII AU TALENT”, le-a spus Andi Moisescu în timpul preselecţiilor. Băieţii revin pe scenă vineri, în PRIMA SEMIFINALĂ a competiţiei.

CRINA ZVOBODA a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, împreună cu „bunica”, ei, Julieta. Ventriloc, artista a reuşit să stârnească hohote de râs cu momentul ei prezentat la preselecţiile ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 şi să primească “DA” din partea tuturor celor trei juraţi: Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu. Fata îşi va demonstra din nou talentul vineri, la PRIMA SEMIFINALĂ a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.


ROMÂNII AU TALENT - premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

ROMÂNII AU TALENT. Peste 6,5 milioane de telespectatori au urmărit semifinala emisiunii

Citește și: