Florin Jinga
1623 vizualizări 19 feb 2019

Cei doi s-au întâlnit ca să se împace, în noaptea de 8 spre 9 februarie, însoţiţi de o prietenă a fetei. În noaptea tragediei, au băut 5 sticle de vodcă, apoi prietena lor a plecat să se culce, scrie Life News.

Tinerii s-au certat, iar băiatul, furios, a lovit-o în cap cu un ciocan. Fata şi-a pierdut cunoştinţa, apoi iubitul acesteia a torturat-o, tăind-o cu un cuţit, iar în final, a înfipt un tac de biliard în ea.

Dimineaţă, când a realizat ce făcuse, a şters urmele crimei. A spălat trupul fetei de sânge şi a făcut curăţenie în apartament ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu a ştiut însă ce să facă cu cadavrul, aşa că l-a pus în pat. A stat două nopţi lângă trupul neînsufleţit al fetei, iar în final s-a predat poliţiei.

Nu este prima oară când tânărul a agresat-o pe fată. De-a lungul timpului, a lovit-o şi a ameninţat-o cu moartea de mai multe ori. În noiembrie 2017, a muşcat-o de nas, lăsând-o desfigurată, dar a scăpat de închisoare, deoarece tânăra i-a rugat pe magistraţi să îl ierte, decizie care a costat-o viaţa.

Tânărul riscă acum 15 ani de închisoare.

Foto: Captură

 

Citește și: