Silviu Bănilă
2578 vizualizări 14 apr 2019

O studentă în vârstă de 24 de ani a aflat cu stupoare că filmarea în care dansează în sânii goi, în interiorul unui local, a ajuns pe internet şi chiar s-a viralizat rapid.

O studentă al cărei nume nu a fost divulgat a descoperit uimită un clip video cu ea, în timp ce dansează topless la o petrecere în Zante. Filmarea cu pricina a devenit virală pe internet, scrie mirror.co.uk.

În imagini se vede cum tânăra de 24 de ani dansează în sânii goi şi rămâne apoi în chiloţi, într-o vacanţă cu prietenii ei în Zante.

„Sunt foarte furioasă. Nu-mi vine să cred că au făcut asta, fără permisiunea mea! Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Ştiu că aceste locuri sunt dubioase, dar aici este vorba de altceva! Dacă se află? O să îmi distrugă cariera”, a spus tânăra.

Petrecăreaţa ruşinată a mai declarat: „Este cel mai umilitor lucru care mi s-a întâmplat şi mi se va întâmpla vreodată în viaţă”.

La aceste petreceri din cluburile de noapte, tinerii se dezbracă şi fac sex pe ringul de dans.

În locuri de lux precum Magaluf (Mallorca) sau Kavos (Grecia), poliţia a încercat să combată comportamentul vulgar, în speranţa că va „curăţa” imaginea acestor destinaţii.

În Magaluf, autorităţile au amplasat indicatoare de avertizare precum: „Lipsa hainelor pe stradă: Amendă 400 de euro” şi „Consumul de alcool pe stradă: Amendă 500 de euro”.

Citește și: