Laura Cojocaru
2328 vizualizări 15 aug 2019

Elisa Rispoli se afla împreună cu soţul şi cei doi băieţi în excursie în Parcul Naţional Banff din Alberta din Canda. În timpul nopţii un lup i-a atacat pe cei patru excursionişti. În jurul orei 01:00, pe 9 august, lupul a sfâşiat cortul familiei.

„Parcă era un film de groază”, a descris întâmplarea pe Facebook Elisa Rispoli, menţionând că soţul ei, Matthew s-a comportat ca un erou, aruncându-se în faţa ei şi a celor doi copii.În timp ce îşi proteja soţia şi copiii, bărbatul a fost muşcat de braţe. „Strigam după ajutor în timp ce Matthew se lupta cu lupul şi încerca să ne salveze”, a povestit femeia. „Mi-am pus corpul deasupra copiilor şi Matt a pus lupul la pământ şi îi ţinea fălcile deschise cu mâinile lui”. Apoi lupul a început să-l tragă pe bărbat, Elisa ţinându-l pe soţul ei de picioare, încercând să-l recupereze.
Un bărbat aflat în vecinătate a auzit strigătele de disperare ale familiei şi a sărit în ajutor: „Un înger păzitor a venit la noi şi a lovit lupul, care în cele din urmă i-a dat drumul lui Matt.
Bărbatul care a ajutat familia a declarat că lupul i s-a părut uriaş.

Tatăl familiei a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar acum este în afara oricărui pericol


Citește și: