Florin Jinga
26229 vizualizări 15 iun 2019

Rosie a avut parte de o întâmplare ciudată după ce s-a mutat în noua ei casă. Nişte flori mici şi roz au început să apară în mod regulat pe veranda ei, aparent din nicăieri. Tipul acela de flori nu existau în grădina sau pe terenul ei, aşa că a început să intre la bănuieli. Prima oară s-a gândit că poate vântul le aduce, dar coincidenţa era prea mare, relatează Sun Gazing.

Supărată de ceea ce se întâmplă, femeia a început să fie cu ochii în patru ca să-l vadă pe admiratorul ei secret. Au trecut mai multe zile şi florile au continuat să apară, câte una la fiecare două zile. Apoi, într-o seară, Rosie îşi pregătea cina când a observat o mişcare dubioasă pe verandă.

Pisica vecinului, Willow, a venit cu o floare roz în gură. Micuţul animăluţ era defapt admiratorul ei secret, iar acum Rosie a aflat secretul care nu o lăsa să doarmă liniştită. Rosie a întâlnit-o pe Willow în prima zi când s-a mutat, dar nu avea nicio idee că pisicuţa o plăcea atât de mult.

Se pare că pisicuţei îi place să meargă la toţi vecinii şi să-i viziteze, dar Rosie este singura căreia îi aduce flori. Acum că cei doi sunt mai apropiaţi, Rosie îi acordă o atenţie specială. Acum, chiar o lasă în casă unde Willow iubeşte să se întindă şi să se aşeze pe canapea.

Foto: Captură

Citește și: