Silviu Bănilă
396 vizualizări 4 sep 2018

O filmare incendiară realizată în Chonburi, Thailanda, prezintă trei fete îmbrăcate sumar, care dansează provocator pe mese, într-un restaurant cu specific marin. Imaginile au fost savurate de milioane de utilizatori, dar nu toată lumea s-a declarat încântată de prestaţia tinerelor.

Clienţii, printre care şi o familie cu un copilaş, se bucură de „priveliştea” oferită de dansatoarele exotice într-un restaurant denumit Bor Tok Gung SS Bor Win, scrie Daily Mirror.

Pattaratorn Tianchai, guvernatorul din Chonburi, le-a cerut oficialilor din districtul Siracha să inspecteze restaurantul şi unitatea ar putea fi închisă pentru cinci ani.

Dansul este considerat o obscenitate publică şi nu poate fi desfăşurat într-un local înregistrat ca RESTAURANT, a precizat oficialul.

Bor Tok Gung SS Bor Win este un restaurant cu fructe de mare, unde clienţii îşi aleg hrana vie din bazinele puse la dispoziţie în interior. Ulterior, aceasta este gătită de bucătari pricepuţi şi servită ca atare.

Nu se ştie dacă prestanţa dansatoarelor este una întâmplătoare sau acest show se desfăşoară în mod regulat la restaurantul cu pricina.

foto: Facebook

foto: Facebook

foto: Facebook

foto: Facebook

Citește și: