48 vizualizări 27 mai 2009

Sandilău si Bălălău, două personaje înzestrate cu un ascuţit simţ al umorului, prezintă Meltenia, ţinutul tuturor meltenilor pe care îi ştim cu toţii de la piaţă sau din trafic, din autobuz sau metrou, de la mare sau de la munte.

“Meltenia” este o veritabilă satiră la adresa tuturor evenimentelor notabile din sfera socialului, politicului sau showbizz-ului. Cum realitatea din “Meltenia” este extrem de ofertantă, pentru Sandilău şi Bălălău nu va fi deloc greu să aleagă subiectele care vor duce umorul până la extrem. Printre momentele speciale din “Meltenia” se numara ”Ştirile de la ora chici”, “Divorţez pentru tine” sau “Jijilava”. Cea din urmă reprezintă o incursiune în faimoasa închisoare particulară a lui Jijisus, unde mai-marii ţării se întâlnesc la “Cocina cea de taină”. De la această întâlnire nu vor lipsi Epilat din Pont, Barabas Mercedes, Traian Iudescu sau Proorocul Mitică.

Şi pentru că fiecare vară îşi are hitul ei, la “Meltenia” va fi prezentată şi melodia verii “Cum am ajuns să te votez?”, o întrebare de-a dreptul retorică.

Cu umor, Sandilău si Bălălău fac o radiografie la sânge a Melteniei, locul tuturor posibilităţilor, ce va fi dezvăluit telespectatorilor PRO TV, miercuri, 27 mai, începând cu orele 20.30, chiar înainte de finala Ligii Campionilor. (D.M.)

Citește și: