Irina Borş
3707 vizualizări 6 oct 2012

Relaţiile devin din ce în ce mai tensionate între membrii juriului American Idol, Mariah Carey şi Nicki Minaj, după ce aceasta ar fi ameninţat-o cu moartea pe colega ei, scrie tmz.com.

Moderatoarea Barbara Walters a declarat în emisiunea ei că a vorbit cu Mariah Carey, care i-a mărturisit că mai multe persoane din staff-ul show-ului au auzit cum Nicki Minaj ar fi răbufnit la adresa lui Carey, spunând: "Daca aş avea un pistol, aş împuşca-o pe nemernică".

Aceasta ar fi cea mai recentă dintr-o serie de replici pe care Minaj le-a adresat colegei ei, Mariah Carey spunând că ameninţările recente au făcut-o să-i fie frică şi chiar să îşi angajeze mai mulţi agenţi de pază. În opinia cântăreţei, Minaj este "extrem de instabilă şi imprevizibilă".

Chiar şi aşa, Mariah "va continua cu show-ul, pentru că adoră să fie mentorul concurenţilor", mai spune Barbara Walters.

Cum era de aşteptat, Minaj nu a întârziat să-şi exprime punctul de vedere, postând pe Twitter: "Eu nu sun la TMZ şi la Barbara Walters, pentru că mă ţin pe picioarele mele. N-am avut niciodată nevoie de o armată. Să fii nesigur e la fel de rău ca atunci când eşti mort. Cred că este dureros să vină producatorii şi să-ţi spună că Nicki este cel mai bun jurat de la Simon încoace. Săraca de tine".

Între timp, scandalul dintre dive nu face altceva decât să crească audienţele American Idol, în acest context, producătorii neavând niciun interes să încerce să facă pace între cele două.

Ultima ieşire a lui Nicki Minaj a avut loc în urmă cu câteva zile, la audiţiile show-ului din Charlotte, Carolina de Nord, când rapperiţa şi-a ieşit din minţi, spunând că nu este nevoită să suporte fiţele de regină ale cântăreţei. "Am să te nenorocesc cu bătaia", i-ar fi spus Minaj lui Carey.

Citește și: