1057 vizualizări 3 nov 2012

Actorul scoţian de pantomimă Craig Chalmers, 30 de ani, care s-a lansat la BBC, a pierdut rolul lui Făt Frumos din piesa Cenuşăreasa, jucat la Teatrul Alhambra în Dunfermline, Scoţia, după ce şeful său a descoperit că joacă în filme pentru adulţi.

Oficialii Teatrului Alhambra au considerat că postura  nu este una adecvată pentru un actor care pe scenă apare într-un show de familie.

Informaţiile despre viaţa dublă a lui Craig au fost furnizare de către un spectator anonim care l-a descoperit întâmplător pe Craig, potrivit Daily Mail.

Surpriza cea mare a venit atunci când presa a aflat că şi soţia lui Craig, Jennifer Smith, 31 de ani, a jucat alături de el în filme pentru adulţi.

Cei doi soţi au jucat împreună într-un film în această vară. Proprietarul site-ului Brazzers a cotat-o pe soţia lui Craig ca fiind bună şi a scris că ea a avut un debut strălucitor în luna august. Pe acelaşi site pentru adulţi, profilul lui Jennifer arată că ea poartă mărimi mari la sutien, are picioare lungi, este educată şi are un apetit sexual foarte mare.

Faptul că şi soţia lui Craig joacă în filme pentru adulţi a fost confirmat de agentul acesteia din Londra care a spus că cea mai mare problemă a acesteia este că la jobul ei nimeni nu ştie ce face ea în timpul liber, ceea ce îi poate cauza probleme serioase.

Oficialii teatrului unde lucrează Craig susţin că soţia lui şi-a luat numele de Jasmine după prinţesa cu acelaşi nume din piesa Aladdin, în care actorul juca de anul acesta.

După apariţia scandalului, cei doi soţi şi-au şters conturile de Twitter denumite Ryan Ryder şi Jasmine Jae, pe care obişnuiau să posteze diverse mesaje deocheate.

Sursa video: Youtube

Citește și: