1680 vizualizări 3 feb 2014

Atletul Mo Farah, medaliatul cu aur la Jocurile Olimpice, a fost aspru criticat pentru că a postat pe Facebook un videclip în care el sare de pe o stâncă direct în mare, pe o insulă deţinută de Sir Richard Branso, scrie Daily Mail.

Criticile au venit din partea unei mame al cărei fiu a rămas paralizat în timp ce făcea o săritură asemănătoare, de la 2000 de metri. Mama a argumentat că pot fi mulţi copii care să-l copieze pe sportiv şi din cauza asta el nu ar trebui să posteze un astfel de film pe reţelele de socializare.

„Fiul meu este paralizat de la umeri în jos. Nu poate face nimic pentru el sau pentru altcineva. Pentru orice priveşte acest videoclip îl indemn să nu facă astfel. Nu merită”, a spus mama, citată de Daily Mail. Fiul ei, Nick, şi-a rupt trei vertebre în anul 2000 când a sărit de pe o stâncă în apropiere de casa lor din Southampton.

Mo Farah este un sportiv britanic care a stabilit un record european la 1.500 metri, cu trei minute, 28 secunde şi 81 sutimi, dupa ce a încheiat pe locul doi la reuniunea de atletism de la Monaco în 2013.

Mo Farah este dublu campion olimpic la Londra şi a depăşit astfel recordul deţinut de spaniolul Fermin Cacho, 3 minute, 28 secunde, 95 sutimi, din 13 august 1997, la Zurich.


Citește și: