3663 vizualizări 12 oct 2013

Sâmbătă seara, la Pro Tv, alte voci şi-au găsit antrenorii  în cea de-a treia ediţie a “Vocii României” din acest sezon. Un cuplu a trecut de audiţiile pe nevăzute, o gravidă a fost cât pe ce să nască în platou din cauza emoţiilor, iar juraţii au schimbat replici acide, “Tweety”, “Superman” şi “trântor” fiind câteva dintre apelativele cu care Brenciu şi Moga s-au gratulat. La finalul audiţiilor pe nevăzute, episodul 3, Brenciu  şi Loredana au fiecare câte opt concurenţi, Moga şi-a adjudecat şapte voci, iar Smiley cinci.

“I Need a Hero” le-a cântat antrenorilor “pisica blândă care zgârie rău”, după cum a caracterizat-o Loredana pe Claudia Iuga. De profesie poliţistă, în Arad, la Ordine Publică, concurenta a reuşit să întoarcă două scaune - pe cel al Loredanei şi pe cel al lui Smiley.

"Ai cântat cu vână", "cu răutate" i-au spus juraţii care au apăsat pe buton.

"Am nevoie de un erou", a spus concurenta, replică ce i-a făcut pe juraţi să o întrebe dacă are bărbat. “La capitolul bărbat nu eşti din filmul meu, însă te respect şi te iubesc”, i-a spus poliţista lui Smiley, pe care de altfel şi l-a ales drept antrenor.

Tot pe Smiley l-a ales şi Stella, alias Alexandra Stela Anita, cunoscută publicului prin colaborările pe care le are cu Sistem, DJ Andi şi Matteo. Cântăreaţa, lansată pe piaţa muzicală din România,a venit la audiţiile pe nevăzute de la Vocea României pentru un "nou început" profesional. Cu vocea ei interpretând piesa “Impossible” a lui Shontelle, Stella a întors toate cele patru scaune ale juraţilor.  “Sunt impresionată de tot”, i-a spus Loredana, în vreme ce Brenciu i-a amintit că este “specialist în voci de fete”.

"Ai un nume predestinat", i-a spus Loredana: "Să ajungi o stea". "De aceea am şi venit aici", a fost replica concurentei, al cărei parcurs profesional doar Smiley îl cunoştea.

Cu toate acestea, Stella a mizat pe intuiţie atunci când şi-a ales antrenorul. "Vă admir pe toţi, dar intuiţia îmi spune că în drumul spre finala Vocea României merg cu Smiley".

Cu piesa "When I Was Your Man" al lui Bruno Mars, Răzvan Pasca a întors două scaune - pe-al lui Moga şi pe-al Loredanei. Deşi Loredana i-a spus că are o voce ca mierea, de la pasiunea pe care concurentul o are pentru apicultură, Răzvan a ales  să intre în echipa lui Moga.  “Ai un timbru cald, să alegem nişte piese cu care să vrăjeşti în continuare publicul”, este argumentul cu care antrenorul l-a convins pe concurent să i se alăture.

Înainte să intre pe scenă la audiţiile pe nevăzute, Felix Burduşa a spus că vrea să-şi petreacă Crăciunul pe platoul de la Vocea României. Cu vocea lui a reuşit să întoarcă două scaune, Loredana şi Moga disputându-şi-l pe concurentul de 21 de ani, originar din Vrancea, care a ales să interpreteze piesa lui Justin Timberlake, "What Goes Around Comes Back Around".

"Felix, eu sunt Otilia în seara asta pentru tine", i-a spus Loredana, în vreme ce Marius Moga i-a apreciat vocea de cap foarte bună. Argumentul a fost suficient pentru Felix, care a intrat astfel în echipa Moga. "Nu e un romantic naiv, are un pic de şmecherie în el şi deja mă gândesc la ce piese i se potrivesc pentru ca lumea să-l vadă în mai multe ipostaze", a spus antrenorul despre noul său elev.

Tot aici şi-a găsit loc şi Jovana Milovanovic, din Serbia, care a mărturisit înainte de a intra pe scenă că şi l-ar dori ca antrenor pe “Little Mozart”. Motivul? Îl consideră un compozitor mare. Concurenta, care este fiică de pastor, a reuşit cu vocea ei să întoarcă doar scaunul lui Moga, dar a fost îmbrăţişată şi de Brenciu, care a spus că iubeşte sârboaicele.

De altfel, şi Horia Brenciu şi-a completat echipa cu Ruxandra Macarescu, a cărei voce l-a convins că merită să întoarcă scaunul.  “E foarte greu să cânţi un cântec de-al lui Amy Winehouse într-o manieră atât de originală, şi totuşi ai reuşit”, i-a spus Brenciu Ruxandrei, care a interpretat piesa “You Know I’m No Good”.

La audiţii s-a prezentat şi un "concurent pierdut” , potrivit lui Horia Brenciu. Claudiu Daniel Grosu a reuşit să întoarcă scaunul Loredanei şi pe cel al lui Smiley pe piesa “Volare”, în vreme ce Brenciu a tot întrebat în timpul audiţiilor dacă vocea care se aude este a lui Pepe.

Cu “emoţii cât China” şi cu o soţie însărcinată în nouă luni în culise, Claudiu nu a ştiut ce antrenor să-şi aleagă.  “Nu ne vrea pe niciunul, n-ai inteles”, a fost concluzia Loredanei, după ce Claudiu a vrut să meargă în “echipa Brenciu”.

Avertizat de către Pavel Bartoş, moderatorul show-ului, că soţia i-ar putea naşte în orice clipă, concurentul a ales-o pe Loredana.

La fel a făcut şi Andrei Chermeleu, a cărui voce i-a făcut pe juraţi să şi-l dispute. Concurentul, care este iubitul Stellei, i-a făcut pe cei patru antrenori să se întrebe cum ar arăta un duel între el şi cântăreaţa care a intrat în echipa Smiley. "Nu-ţi pune toate ouăle în acelasi coş" l-a sfătuit Moga pe concurent, dar Smiley a contracarat: "Eu zic că e foarte bine să fii cât mai mult timp lângă iubita ta".

Cu toate astea, Andrei a ales să meargă mai departe pe mâna Loredanei, respectându-şi un principiu: "Cel mai mult am avut de învăţat în viaţă de la oamenii care m-au intimidat de la prima discuţie", a spus concurentul înainte de a anunţa că merge pe mâna Loredanei. "A fost o luptă haină", a spus la final antrenoarea.

Marcela Scripcaru, din Moldova, a zguduit scena cu melodia "Queen of the Night" a lui Whitney Houston şi a reuşit să-i întoarcă scaunul Loredanei.  "Am ştiut clar că melodia asta i-o adresezi Loredanei, eu eram «King of the night»", i-a spus Brenciu, în timp ce Loredana şi-a felicitat noua elevă: “Ai cântat superb, aveam nevoie de o soprană".

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susţinută de Cosmote.

Citește și: