Gandul.info
Ana Obretin - Mediafax
265 vizualizări 7 mar 2018

Actorul în vârstă de 70 de ani a jucat rolul principal în filmul original regizat de James Cameron - un cyborg ucigaş T-800, trimis din viitor -, alături de actriţa Linda Hamilton.

Actorul a declarat pentru site-ul TheArnoldFans.com: "Abia aştept să revin ca modelul T-800. Va fi grozav, cu Tim Miller ca regizor şi James Cameron monitorizând totul".

În afară de filmul care a lansat franciza, în 1984, Cameron a mai regizat continuarea "Terminator 2: Judgment Day", dar nu s-a implicat în următoarele trei pelicule, "Terminator 3: Rise of the Machines" (2003), "Terminator Salvation" (2009), "Terminator Genisys" (2015).

Nu au fost făcute publice detalii despre scenariu, dar se pare că noul film va fi o continuare directă a celui lansat în 1991.

În primul film, Schwarzenegger a interpretat un rol negativ, dar, în următorul, personajul său a avut caracteristici pozitive.

Cele cinci filme ale francizei au avut încasări totale de 1,8 miliarde de dolari la nivel mondial.

Actorul de origine austriacă Arnold Schwarzenegger a devenit celebru cu rolul din franciza "Terminator". El a jucat în mai multe filme după ce şi-a reluat cariera cinematografică, după încheierea mandatului său de guvernator al statului California, în 2011, însă niciunul nu a avut acelaşi succes de box office de care s-au bucurat producţiile sale din anii '80 şi '90.

Unul dintre cele mai recente filme ale sale, "Terminator: Genisys" (2015), a obţinut încasări dezamăgitoare în box office-ul nord-american (90 milioane de dolari), însă a avut performanţe mult mai bune pe plan internaţional, reuşind încasări de 350,4 milioane de dolari.

Citește și: