Mihai SCHIAU
429 vizualizări 6 mai 2011

Trupa Scorpions, care va concerta la Bucureşti pe 9 iunie, îşi salută fanii din România, făcând apel la titlul unui hit al lor, "We'll Rock You Like a Hurricane" (Vă vom zgudui ca un uragan), şi îi invită la spectacolul de la Zone Arena, scrie Mediafax.


"De-abia aşteptăm să venim la Bucureşti. Ne place să vă distrăm", au spus aceştia, într-un mesaj intermediat de organizatorii evenimentului.

Scorpions, cântând "We will rock you like a hurricane" la Sibiu, în 2007


Show-ul de pe 9 iunie al trupei Scorpions face parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting And Blackout World Tour". Turneul este programat să dureze în total trei ani şi cuprinde concerte în toată lumea.


Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra, celebră în anii '80 pentru piese precum "Wind of Change", "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You" sau "Still Loving You". De-a lungul existenţei sale, formaţia a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în întreaga lume.


Grupul Scorpions, înfiinţat în 1965, are în componenţa actuală cinci muzicieni provenind din ţări diferite, printre care basistul polonez Pawel Maciwoda, în vârstă de 42 de ani, şi toboşarul american James Kottak.
Cel de-al 22-lea album al trupei se intitulează "Sting In The Tail" şi a fost lansat pe 19 martie 2010.


Formaţia a susţinut mai multe concerte în România, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării.


Oana Ghita, oana.ghita@mediafax.ro

Citește și: