655 vizualizări 3 iun 2011

Accesul la concertul pe care Scorpions îl va susţine joi seară la Zone Arena din Capitală se va face de la ora 16.00, iar trupa germană va urca pe scenă la ora 20.00, informează organizatorii, Project Events.

La Zone Arena se poate ajunge utilizând mijloacele de transport în comun: metroul până la staţia Aurel Vlaicu sau Ştefan cel Mare şi/sau RATB - tramvaiul 5 sau linia 110. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât spectatorii care vor sosi cu autoturisme sunt sfătuiţi să parcheze în zone mai îndepărtate.

Accesul se va face prin două intrări, ambele din Barbu Văcărescu, fiecare dintre ele deservind câteva zone, după cum urmează: intrarea 1, pentru Golden Ring, tribunele A, B, C, D şi E, tribuna VIP, zona specială pentru persoanele cu dizabilităţi şi presa acreditată la concert, şi intrarea 2, pentru gazon A şi gazon B.

Trupa care va deschide show-ul, Trooper, îşi va face apariţia pe scenă în jurul orei 18.00, fiind urmată de Christian Becker & Avenue, în jurul orei 19.00. Membrii Scorpions vor urca pe scenă la ora 20.00, iar spectacolul se va termina la ora 22.00.

Accesul copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani în incinta Zone Arena se va face numai pe baza unui bilet valid şi numai în compania unui adult.

În incintă nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, artificii, mâncare, băutură, bannere susţinute de tije metalice sau de lemn, arme, scaune, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Toate informaţiile legate de acces sau eventualele modificări vor fi afişate pe www.projectevents.ro.

Biletele pentru categoriile gazon B şi tribuna A sunt epuizate. Biletele rămase la celelalte categorii pot fi achiziţionate de la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librăriile şi chioşcurile Adevărul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, de la Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro sau biletedelatati.ro. Se vor găsi bilete şi în ziua evenimentului, exclusiv la casa de bilete Zone Arena.

Show-ul trupei Scorpions face parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting And Blackout World Tour". Turneul este programat să dureze în total trei ani şi cuprinde concerte în toată lumea.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra, celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You" şi "Wind of Change". De-a lungul carierei sale, formaţia a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Grupul Scorpions, înfiinţat în 1965, are în componenţa actuală cinci muzicieni provenind din ţări diferite, printre care basistul polonez Pawel Maciwoda, în vârstă de 42 de ani, şi toboşarul american James Kottak.

Cel de-al 22-lea album al trupei se intitulează "Sting In The Tail" şi a fost lansat pe 19 martie 2010.

Formaţia a susţinut mai multe concerte în România, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării.

Laura Mitran, laura.mitran@mediafax.ro

Citește și: