Silviu Bănilă
1652 vizualizări 18 ian 2019

Profesorul Thomas Lundmark, cel care a definitivat o biografie a lui Braun, a declarat că iubita lui Hitler suferea de sindromul Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser sau MRKH, scrie The Daily Star.

Boala rară apare când la fătul din pântecele mamei nu se dezvoltă complet aparatul reproducător. În acest caz, fetiţa respectivă are sau nu uter şi canalul vaginal este scurt, îngust sau chiar lipseşte.

Femeile care suferă de MRKH spun că sexul reprezintă o agonie şi apelează la intervenţii chirurgicale - inclusiv Eva Braun s-a aflat într-o asemenea situaţie neplăcută.

 

Mărturiile celor care au cunoscut-o pe Eva aduc noi clarificări în privinţa relaţiei ei cu Adolf Hitler.

În timpul unei vizite la Roma, Eva s-a confesat translatorului ei, diplomatul nazist Eugen Dollmann, că nu poate face sex cu Hitler.

Potrivit memoriilor lui Dollmann, aceasta a zis: „Misiunea, misiunea, misiunea e tot ce ştie. Simpla ideea a contactului fizic i-ar contamina misiunea. De multe ori am privit amândoi răsăritul şi mi-a zis că el poate iubi doar Germania. Tinereţea Germaniei, care se uită la el ca la un exemplu, nu ar trebui să fie dezamăgită de poveşti sordide de amor, deoarece s-ar pierde încrederea în cauză”, s-a plâns Eva Braun.

 

În viziunea profesorului Lundmark, mărturia lui Dollmann este cât se poate de veridică. Profesorul citează un medic personal al lui Hitler, Karl Brandt şi două secretare, Gertraud Junge şi Christa Schroeder, care au confirmat că Fuhrerul nu avea relaţii sexuale cu Braun.

Herbert Dohring, un îngrijitor al domeniului Berghof, a declarat: „Nu există nicio dovadă. Eu - şi soţia mea - nu am sesizat nimic. Soţia mea a fost mereu curioasă - ba chiar îi inspecta lenjeria lui Hitler, atunci când acesta pleca. Nimic, nimic, nimic”.

Chiar şi Hitler, în testamentul său, sugerează o relaţie platonică, spunând că de Braun l-a legat „o prietenie loială, timp de mulţi ani”.

 

Hitler spune că iubeşte poporul şi atât. „Nicio persoană din anturajul Evei nu a spus că ar fi avut o relaţie romantică, nici măcar părinţii ei. Nu au fost intimi”, a declarat profesorul Lundmark.

Acesta a susţinut că Hitler a folosit-o pe Eva drept „un scut” împotriva speculaţiilor privind viaţa lui intimă.

„A trăit pur şi simplu pentru Hitler şi el a folosit-o”, a declarat profesorul. Hitler şi Eva s-au căsătorit în buncărul Reichstag-ului, în 1945, chiar înainte să se sinucidă, după ce Germania a pierdut iremediabil războiul.

foto: youtube.com

Citește și: