Ana Obretin
986 vizualizări 28 dec 2018

Mai multe e-mailuri trimise la acea vreme de către actriţa americană Meghan Markle unor prieteni au ajuns în presa britanică, iar, în acestea, actuala ducesă vorbea despre planurile ei de a oferi marijuana invitaţilor la nunta sa cu Trevor Engelson, care a avut loc în 2011, în Jamaica, informează The Sun.

Ducesa Meghan, în centrul unui scandal, legat de consumul de marijuana

Atunci când o prietenă a sfătuit-o pe ducesă să cumpere punguţe speciale pentru canabis, Meghan a replicat "Am şi comandat deja".

Sursa prin care e-mailurile au ajuns în presa britanică a mai declarat pentru publicaţia britanică că Meghan a ajutat la rularea ţigaretelor cu marijuana şi le-a pus filtre. Se pare că ducesa a strecurat drogul în punguţele de cadouri pentru invitaţi. Meghan ar fi cumpărat marijuana cu ajutorul unor angajaţi de la hotelul jamaican unde a avut loc nunta.

"Nu părea ceva ce ar fi făcut în mod obişnuit. Trevor şi prietenii lui aveau cu siguranţă mai multă experienţă cu asta (marijuana, n.r.). Cred că ea era mai degrabă genul care preferă şampanie şi trandafiri. Părea aproape că nici nu ştie cum se fumează", a adăugat sursa.

Ducesa Meghan, în centrul unui scandal, legat de consumul de marijuana

Dacă nu era de ajuns, la începutul acestei luni, şi tatăl lui Meghan, Thomas Markle, cu care aceasta a întrerupt orice legătură, a declarat într-un interviu că fiica sa a servit marijuana invitaţilor la prima ei nuntă.

Meghan nu a mai vorbit cu tatăl ei de la nunta cu prinţul Harry. Tatăl acesteia nu a putut participa la eveniment, deoarece se simţea prea rău ca să călătorească.

Ducesa Meghan Markle, în centrul unui scandal cu marijuana

Meghan s-a despărţit de Engelson în 2013, iar pe prinţul Harry l-a cunoscut trei ani mai târziu.

Un nepot al lui Meghan, Tyler Dooley, cultivă legal canabis în statul canadian Oregon şi chiar a lansat o linie de produse pe bază de marijuana, numită "Markle Sparkle" (sclipirea Markle), înainte de nunta fostei actriţe americane şi a prinţului Harry al Marii Britanii, care a avut loc pe 19 mai.

Ducii de Sussex vor deveni părinţi în primăvara anului viitor.

Foto: Hepta/ Captură

Citește și: