Gandul.info
Silviu Bănilă
18567 vizualizări 18 feb 2018

Krishna s-a deghizat în bărbat începând cu 2013 şi a început să abordeze femei pe reţelele de socializare, în speranţa că va avea o relaţie cu ele, scrie odditycentral.com. A purtat haine bărbăteşti, şi-a tăiat părul scurt şi chiar a adoptat numele de Sweety Sen. În următorii trei ani, femeia deghizată în bărbat a convins două femei să se căsătorească cu ea/el şi a început să le hărţuiască pentru a pune mâna pe zestrea lor.

Prima victimă a lui Sen a fost Kamini, o domnişoară din oraşul Haldwani, pe care a întâlnit-o online în 2014. S-a dat drept fiul unui antreprenor din Aligarh şi a mers în Uttaarakhand pentru a se vedea cu femeia. Aceştia au făcut nunta şi, ulterior, Kamini a reclamat la poliţie că „soţul” ei o bate.

„Sen a convins-o că este bărbat. S-au căsătorit în acelaşi ani şi au locuit cu chirie în Haldwani, dar Sen a început să o bată”, a declarat un oficial poliţienesc.

În 2016, Sweety Sen şi-a luat a doua soţie, pe Nisha, din Kaladhungi. Spre deosebire de Kamini, aceasta şi-a dat seama că „soţul” ei este de fapt femeie, dar Sweety a convins-o să tacă, oferindu-i bani. Cea din urmă femeie a acceptat şantajul, până când prima victimă a lui Sweety a mers la poliţie şi l-a denunţat pentru agresiunile suferite.

Recent, Sweety Sen a fost arestată şi a recunoscut că nu este bărbat. Aceasta le-a povestit anchetatorilor că nu le-a permis soţiilor sale să îi atingă corpul şi actul sexual se consuma doar noaptea, cu lumina stinsă şi cu ajutorul jucăriilor sexuale cumpărate online. Un examen medical a confirmat că Sweety Sen este de fapt femeie. 

Citește și: