Alexandra Mortu
364 vizualizări 7 nov 2019

În ultimele luni, şefii din companiile chineze au devenit cunoscuţi pe reţelele de socializare pentru modurile îngrozitoare în care îşi tratau angajaţii - spre exemplu, cei care i-au obligat să mănânce gândaci. Însă cei de la o companie de cosmetice din Jinan, din Provincia Shandong, au demonstrat că nu toţi şefii manifestă un comportament îngrozitor faţă de angajaţi.

Videoclipul devenit viral îi arată pe cei doi şefi, două femei, cum stau aşezaţi în genunchi şi le spală picioarele angajaţilor.

Se pare că „ceremonia” neobişnuită ar fi avut loc pe 2 noiembrie, la sediul unei companii specializate în vânzarea de produse cosmetice.

În videoclip se poate observa cum cele două femei merg pe un culoar, îşi împreunează mâinile şi se apleacă în faţa unei scene unde se află opt angajaţi aşezaţi pe scaune.

Aceştia au în faţa lor câte un vas cu apă în care cele două şefe le sală picioarele celor opt.

Se pare că gestul celor două - de a spăla picioarele primilor opt cei mai muncitori angajaţi - a fost făcut pentru a le arăta recunoştinţa pentru munca depusă.

Însă părereile celor care au vizionat imaginile au fost împărţite: în timp ce unii spun că gestul a fost unul regizat, alţii îl califică drept dezgustător.

 

 

Citește și: