Silviu Bănilă
2204 vizualizări 3 feb 2015

"O femeie trebuie să transforme casa într-o grădină înfloritoare pentru soţul ei, astfel încât el să nu se ferească de ea ca de o leproasă sau o leoaică", a declarat Şeicul Abdel Moez al-Eila, la moscheea Al-Nur, potrivit thelocal.de.

Slujba a avut loc în data de 23 ianuarie 2015. Imamul spune că femeile nu ar trebui să aibă grijă de casă, copii şi soţ şi doar un soţ "leneş" le-ar pune la muncă - "o mare problemă în societatea germană".

"O femeie nu are voie să refuze să facă dragoste cu soţul ei sau să găsească scuze în acest sens", mai subliniază imamul controversat. "Această slujbă este o infracţiune la adresa Articolului Trei din Constituţie (Egalitatea înaintea legii)... o crimă împotriva umanităţii", a declarat cercetătorul în domeniul islamului Ralph Ghadbhan, din Berlin.

Moscheea Al-Nur din Berlin a devenit ţinta unor investigaţii în anii recenţi, după ce preotul danez a instigat la uciderea evreilor. Rapperul berlinez Denis Cuspert a fost unul dintre credincioşii care veneau la moschee, până când a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi luptători germani din cadrul Statului Islamic.

Citește și: