Departamentul Producţie
265 vizualizări 23 feb 2019

Dichisar de Martie este târgul care îi adună sâmbătă şi duminică de la 10:00 la 20:00 pe amatorii de handmade şi design la Impact Hub, pe Splaiul Unirii. Cel mai mare târg de handmade şi design din Bucureşti se laudă cu participarea a peste 90 de creatori care se adună de 15 ani să îşi scoată la vânzare creaţiile. Intrarea costă 10 lei, iar biletele pot fi cumpărate de la intrare.

Clasicii cinematografiei argentiniene au fost omagiaţi în această săptămână prin proiecţia unor filme patrimoniu. Ultimele două proiecţii sunt programate sâmbătă la Institutul Cervantes din Bucureşti.

De la ora 17:00 rulează producţia din 1986 "Hombre mirando al Sudeste", în regia lui Eliseo Subiela, iar de la 19:00 va începe drama istorică "Juan Moreira", un film din 1973, dedicat unei figuri mitice din istoria ţării sud-americane. Accesul în sală se face pe baza unei solicitări de rezervare de loc trimisă la adresa institutului spaniol.

”Romeo şi Julieta” de William Shakespeare vă aşteaptă duminică, de la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Mic.  Piesa celebră conţine toate elementele unui spectacol modern, cu o muzică şi coregrafie originale, jucat cu pasiune şi vervă de trupa tânără a Teatrului Mic, al cărei talent a fost confirmat odată cu poemul teatral rock „Deşteptarea primăverii”.

”Romeo şi Julieta” la Sala Studio a Teatrului Mic

Acum, să aruncăm un ochi şi în vestul ţării. Tramvaiul Turistic, ce străbate Timişoara, circulă sâmbătă în acorduri de jazz. SLJazzing, iniţiatori ai seratelor de Jazz în locaţii inedite, revine cu o nouă propunere pentru pasionaţii de muzică, iubitori de vintage sau pur şi simplu pentru cuplurile de îndrăgostiţi dornici de o experienţă memorabilă. Cântarea începe la 19:00, la Muzeul de transport public Corneliu Miklosi.

Un concert mult aşteptat de ieşeni este cel al trupei Trei Sud Est la Skin Music Lounge. De la orele 23:00, localul devine scena turneului lor, "Discoteca". E promisă şi o petrecere retro în care maşina timplului funcţionează pe bază de nostalgie muzicală. Dar şi pe piese mai recente.

Scrie-ne despre alte evenimente pe adresa: sharelocation@m.ro.

Foto: 3 SUD EST/ Facebook

Citește și: