Zach, un membru al afacerii cNapa Auto Parts din Georgia, Statele unite ale Americii, a găsit maşina pe Craiglist în vara lui 2017. Ulterior, a luat dlegătură cu vânzătorul şi a stabilit o întâlnire pentru vizionare.

În timpul întâlnirii şi a inspecţiei maşinii, Zach a observat ceva ciudat pe scaunul din faţă al pasagerului.

Scenariul a fost povestit de MustangFanClub: „În timp ce Zach se uita la interiorul maşinii, a observat un borcan plin cu ceva ce părea a fi o pudră. Zack l-a întrebat pe proprietar: Care-i treaba cu borcanul din interior? Proprietarul prezent i-a răspuns: Acela este James. Lui Zach i-a luat câteva momente să îşi pună ordine în gânduri şi să înţeleagă ce se petrece. După o scurtă pauză, Zach i-a răspuns: Aşadar, James vine odată cu maşina?”.

Se pare că Zach a păstrat legătura cu vânzătorul maşinii, Bruce, timp de câteva luni, până în noiembrie 2018, când a cumpărat-o cu 7.000 de dolari.

Ulterior, Zach şi-a dat seama că starea maşinii este destul de gravă pentru a fi restaurată în totalitate, dar totuşi a restaurat-o cât a putut, păstrând rămăşiţele lui James intacte.  Apoi a pus-o la licitaţie unde a fost câştigată de un britanic cu 23.000 de dolari.

Totuşi, James călătoreşte în continuare cu maşina lui de suflet, deoarece britanicul a „moştenit” şi borcanul cu cenuşa lui atunci când a cumpărat Mustangul. 

Foto: MustangFanClub.com

Citește și: