Silviu Bănilă
861 vizualizări 16 aug 2019

Oscar Blackall, de 20 de ani, a plâns în faţa judecătorului, care a relatat cu lux de amănunte cum acuzatul a devenit obsedat de Alyshia Connorton, dorind să ştie mereu unde se află.

Acesta şi-a pierdut cumpătul, după ce tânăra a decis să se uite singură la un film, în altă cameră. Oscar i-a distrus laptopul iubitei sale şi a agresat-o, scrie metro.co.uk.

Judecătoarea Emma Nott, de la Curtea Coroanei, a spus cum agresorul a luat un ciocan şi a lovit-o pe tânără, pentru a obţine parola de la contul ei de Facebook.

„I-ai cerut de fiecare dată să se conecteze la Facebook pentru a-i monitora fiecare pas. De fiecare dată, tu ai lovit-o mai tare, deoarece nu a dat curs cererii tale. Ai lovit-o şi când era pe jos.

Ai torturat şi ţi-a oferit datele contului, tu i-ai dat drumul, dar - din nefericire pentru tine - ai venit să o ameninţi la locul ei de muncă - unde ai fost arestat.

Chiar dacă nu i-ai provocat fracturi, i-ai provocat anumite leziuni cu ciocanul, ai învineţit-o”, a declarat judecătoarea.

Avocatul apărării a susţinut că tânărul a ispăşit deja 55 de zile în custodia poliţiei şi rănile tinerei nu au fost serioase.

Atacul cu ciocan a fost urmat însă de numeroase lovituri cu piciorul, chiar când tânăra era întinsă pe jos.

Blackall a primit 16 luni de închisoare şi un ordin de restricţie de cinci ani, în care nu mai are voie să se apropie de fosta lui iubită, pe care a căsăpit-o.

foto: Pixabay / Captură

Citește și: