Laura Cojocaru
3792 vizualizări 29 apr 2019

Deanna Burrows îşi aminteşte momentul în care s-a simţit ca într-un film de groază. Mergea pe o alee în timpul nopţii şi vorbea la telefon cu mama sa, spunându-i să nu se îngrijoreze că este bine. Imediat după ce a rostit aceste cuvinte a fost lovită în cap cu un ciocan.

Tânăra de 17 ani a apucat să vadă cine este atacatorul: colega ei de şcoală Lucy Riddingtton, potrivit The Mirror.

Lucy a intrat pe contul de Snapchat al iubitului său pentru a-i scrie lui Deanna şi pentru a o chema la o întâlnire-capcană.

Tânăra geloasă pe apropierea dintre Deanna şi iubitul ei, a recurs la un gest şocant. După ce a ademenit-o în capcană, a fost un la un pas să o omoare cu o lovitură de ciocan.

Din fericire, Deanna a scăpat cu viaţă.

Tânăra a petrecut o noapte la Spitalul Addenbrooke din Cambridge, având trei răni care au fost cusute.

„Nu mai pot fi eu însămi de când m-a atacat Lucy. De fiecare dată când ies pe stradă am impresia că cineva mă urmăreşte”, povesteşte Deanna care a rămas cu sechele în urma întâmplării.

Tânăra spune că are mereu imaginea lui Lucy în minte, ţinând un ciocan în mână, ca un criminal dintr-un film de groază.

Deanna a povestit şi cum a petrecut timp cu iubitul lui Lucy:

„Relaţia mea cu iubitul ei nu era nimic mai mult decât o prietenie", a spus Deanna. „Nu a fost nimic romantic. Ieşeam cu el, cu o rudă şi alt prieten. Mergeam pe afară, ne plimbam, nimic mai mult. Lucy nu ar fi avut niciun motiv să fie geloasă.” a spus Deanna. 

Poliţia a deschis o anchetă şi a găsit patru ciocane la Lucy acasă. Pe unul era amprenta victimei. După 18 luni, tânăra a fost adusă în faţa instanţei şi găsită vinovată. Între timp, Lucy a rămas însărcinată şi are acum o fetiţă de şase luni.

Lucy a declarat că a fost geloasă după ce a văzut în telefonul iubitului ei un filmuleţ cu Deanna.

Tânăra a fost condamnată la 18 luni de petrecut într-o închisoare cu infractori tineri şi 120 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Foto: The Mirror

 

 

 

Citește și: