672 vizualizări 17 mai 2019

Chris Monroe, un tânăr youtuber din California şi-a şocat fanii, după ce s-a filmat sărutându-şi sora. Pentru că a avut foarte multe vizualizări, tânărul s-a gândit că unica metodă prin care va intra din nou în atenţia publicului este să îşi sărute mama.

 

 

La începutul clipului, tânărul o filmează pe mama lui în timp ce era în bucătărie şi îşi informează urmăritorii despre ce are de gând să facă: „În acest video îmi voi săruta propria mamă! Pare scârbos, dar o s-o fac! O să-i fac o farsă! Chiar pare ciudat, dar o fac!", a spus Chris Monroe.

Tânărul i-a explicat mamei sale că videoclipul în care o săruta pe sora lui a avut foarte mare succes şi i-a cerut să îl ajute, să intre în jocul lui şi să îl sărute: „A fost nebunie! Acum am nevoie de tine! Trebuie să intri în jocul meu şi să ne sărutăm."

Mama a fost reticentă, a refuzat la început dar, în cele din urmă yotubberul prezintă imagini cu el, sărutând-o pe gură pe mama sa.

Reacţia urmăritorilor tânărului au fost pe măsura gestului şocant: „Ai mers prea departe! Şi pentru ce? Nici nu înţeleg unde e farsa!”, au comentat urmăritorii.

Chris Monroe este cunoscut pentru canalul său de Youtube intitulat PrankInvasion.

 

Citește și: