Gandul
5619 vizualizări 14 ian 2020

Micuţa Kristina Yakovleva a fost găsită dezbrăcată într-o cameră cu o temperatură foarte mică, înconjurată de ambalajele de la mâncarea lăsată de mama ei - iaurt, pui şi cârnaţi. Trupul neînsufleţit al copilaşului a fost descoperit de bunica ei care venise în vizită cu ocazia împlinirii vârstei de 3 ani de către Krstina. 

Incidentul şocant a avut loc anul trecut, în perioada Valentine's Day.

Înainte să plece să petreacă timp de o săptămână, Maria Plenkina, a oprit apa din apartament.

Tânăra, considerată „diabolică” de către vecinii săi, riscă 20 de ani de închisoare pentru uciderea propriei fiice.

În cazul anchetei în care este cercetată pentru omor plin de cruzime, procurorii au demonstrată că Maria a plecat de acasă pe 13 februarie şi a mai revenit abia pe 20 februarie, între timp lăsându-şi fiica singură în casă.

De asemenea, psihiatrii au stabilit că Maria se afla „în deplinătatea facultăţilor mintale”.

O prietenă a Mariei, Anastasia Kurpina, cea la care se dusese să petreacă, a mărturisit că tânăra o minţesese că un alt prieten are grijă de fiica ei. În plus, aceasta a mărturisit că a plătit toate ieşirile în oraş ale Mariei din săptămâna respectivă.

Se pare că atunci când a fost arestată femeie nu a arătat nicio urmă de remuşcare pentru ceea ce făcuse şi a recunoscut că într-adevăr a lăsat-o pe micuţă singură şi încuitată în casă iar în sala de judecată a menţionat că nu a avut intenţia de a o ucide.

Bunica, în schimb, este cu adevărat distrusă: „M-a minţit că e totul în regulă. I-a minţit pe toţi. N-aş fi crezut niciodată că Maria este în stare de aşa ceva. Dacă aş fi văzut ceva în neregulă cu ea, aş fi luat-o pe micuţă în grija mea”.

Sursă FOTO (colaj): dailymail.co.uk

 

Citește și: