Gandul.info
Ana Obretin - Mediafax
129 vizualizări 10 aug 2018

Spectacolul, în care va mai juca sora cântăreţei Toni Braxton, Tamar Braxton, este scris, regizat şi produs de Je’Caryous Johnson şi îl prezintă pe Snoop în timp ce se chinuie să-şi păstreze moştenirea artistică, dar şi cu pierderea iubirii vieţii sale.

Cel mai recent album gospel al său, "Bible of Love", precum şi alte piese, vor servi drept coloană sonoră.

Spectacolul va avea premiera pe 15 octombrie, în Houston, Texas, şi apoi va fi itinerant.

Calvin Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut peste 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc.

Snoop Dogg şi-a lansat cel de-al 15-lea material discografic de studio, "Neva Left", în mai 2017, acesta fiind urmat de albumul gospel "Bible of Love", care a apărut pe piaţă în martie anul acesta.

Pe 29 august, Snoop Dogg revine în România - după un show în 2008 - şi va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

Foto: Hepta

 

Citește și: