Silviu Bănilă
864 vizualizări 26 sep 2018

Carlos Duarte, în vârstă de 21 de ani, care caută un loc de muncă, a abordat-o pe Eugenia Lopez, o angajată dintr-o cafenea, în Cordoba, Argentina, scrie Daily Mail. Acesta i-a explicat că nu-şi permite o cheltuială ridicolă pentru a scoate la imprimantă un CV. Femeia a avut însă o idee neobişnuită: să scrie CV-ul pe o foaie de hârtie.

Bărbatul a finalizat CV-ul cu mulţumiri aduse lui Lopez, care a acceptat documentul respectiv şi şi-a cerut scuze deoarece a apelat la metoda tradiţională, în lipsă de bani.

foto: Facebook / Eugenia Lopez

Impresionată de CV-ul scris de mână al tânărului, Lopez a distribuit foaia pe conturile ei de Instagram şi Facebook.

Nu a trecut mult şi CV-ul a devenit viral, iar telefonul lui Duarte a început să sune cu numeroase oferte de angajare.

„Mi-a atras atenţia deoarece nu avea bani să imprime CV-ul şi documentul a fost scris cu mare atenţie, cu două pixuri”, a declarat Lopez pentru publicaţia Todo Noticias.

„Nu credeam că postarea mea va deveni virală şi Carlos va participa la un interviu de angajare, ceea ce s-a şi întâmplat”.

Marţi, postarea de Facebook a  femeii a generat peste 9.000 de distribuiri şi tot atâtea aprecieri.

Duarte, care locuieşte cu mătuşa lui, a lucrat în trecut ca ospătar, spălător de vase şi în vânzări.

Simţindu-se descurajat de faptul că nu are un CV „ca la carte”,  imprimat modern, Duarte a mers totuşi înainte. „Mi-am zis că o să încerc. Mi-am zis cu entuziasm că azi o să-mi găsesc un job. Dar eram cumva jenat că nu am un CV. M-am simţit nefiresc”, a povestit bărbatul.

Dorinţa lui Duarte de a avea un loc de muncă, combinată cu responsabilitatea lui Lopez, l-au ajutat pe tânăr să obţină luni două interviuri de angajare, la un bar din zonă şi o fabrică de ferestre.

„I-am dat Eugeniei CV-ul meu şi ea l-a publicat pe reţelele de socializare”, a spus Duarte. „Acum este îngerul meu păzitor”.

foto: Facebook / Eugenia Lopez

Citește și: