Petre Roman şi soţia sa, Silvia Chifiriuc, se gândesc să mai aibă un copil. Cei doi au un băieţel, pe Petruş, în vârstă de 9 ani, scrie botoşăneanul.ro.

“Petre îşi doreşte mai mult ca mine un al doilea copilaş!”, a declarat Silvia Chifiriuc, care a fost prezentă în cadrul unui târg de mirese, desfăşurat la Romexpo.

Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”, povesteşte Silvia.

“Nu am avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, însă am mare grijă de mine: fac sport, saună, masaj, merg la bazin, urc pe munte”, a mai declarat artista.

În trecut, Petre Roman a fost căsătorit, timp de 34 de ani, cu Mioara Roman. Cei doi au două fete, pe Oana şi Catinca Roman. Tatăl biologic al Catincăi este Iosif Zilahy (85 de ani).

 

Citește și: