27149 vizualizări 25 mai 2019

„Soţia mea însărcinată are o aventură cu o prietena şi se aşteaptă să fiu în regulă cu asta”, îşi începe bărbatul mărturisirea.

„Suntem  căsătoriţi de trei ani şi soţia mea aşteaptă al doilea copil. Ea are 34 de ani şi am crezut că totul între noi a fost minunat, dar a început să aibă dorinţe erotice cu alte femei”, povesteşte bărbatul.

Iniţial, femeia i-a spus soţului că ar fi vorba despre hormonii din timpul sarcinii, dar, mai târziu, a mărturisit că s-ar putea să fie bisexuală.   

„A intrat pe un site pentru a întreba dacă alte femei au avut aceleaşi experienţe.

A cunoscut o femeie de 32 de ani care este în prag de divorţ şi a aranjat o întâlnire cu ea. S-a ascuns de mine, dar i-am aflat planul şi i-am spus că e în regulă să meargă la întâlnire pentru a vedea ce sentimente are.

Când s-a întors de la întâlnire, după şase ore, părea fericită dar şi vinovată în acelaşi timp. I-am cumpărat flori şi am scos-o la plimbare, împreună cu fiul nostru. A tăcut tot timpul. Ulterior, mi-a mărturisit că a întreţinut relaţii sexuale cu femeia aceea. De atunci se tot întâlneşte cu ea, când sunt eu la serviciu. Acum m-a întrebat dacă mi-ar plăcea un threesome. Nu cred că va funcţiona”, a povestit bărbatul petru The Sun.

 

 

Citește și: