Alexandra Mortu
2746 vizualizări 24 apr 2019

Femeia este devastată după ce soţul ei i-a mărturisit că i-ar placea să îşi facă operaţie de mărire a sânilor. Acest lucru a determinat-o să devină nesigură şi să îşi piardă încrederea în ea. 

Chiar dacă tânăra şi-a informat soţul că se simte bine aşa cum e şi este mulţumită de corpul ei, se pare că bărbatul nu renunţă la „misiunea” de a-şi convinge partenera să îşi mărească sânii, potrivit publicaţiei Mirror.

„Suntem căsătoriţi de şase ani. Am sânii mai mici iar eu sunt ok cu asta, dar soţul meu îmi sugerează în mod constant să mi-i măresc. Nu vreau să trec prin toată durerea aceea, întotdeaua am avut mărimea asta la sâni şi la fel era şi când ne-am cunoscut, atunci părea că nu îl deranjează. Am dreptul să fiu supărată? Am încercat să îi spun că sunt fericită aşa cum sunt şi la fel era şi el atunci când ne-am cunoscut. De ce e asta o problemă abia acum? Nu vreau să îmi pierd îndrederea în mine, dar deja încep să fac asta”, a scris femeia pe Reddit. 

My husband wants me to get a boob job from r/relationship_advice

Potrivit postării, se pare că bărbatul încearcă să îşi convingă soţia să îşi mărească sânii adăugând faptul că şi el vrea să îşi facă un transplant de păr. 

Mulţi dintre cei care au comentat pe platforma online Reddit au fost de partea femeii, încercând să o convingă că are tot dreptul să fie supărată pe un bărbat care, de fapt, este nesigur pe el şi vrea să o facă şi pe ea să se simtă la fel. 

„Trece prin criza vârstei a doua şi probabil crede că soţia lui nu este destul de bună. Destul de urât din partea tipului ăstuia să îşi reverse toate insecurităţile asupra soţiei sale. Dacă aş fi în locul ei i-aş spune că de îndată ce va menţiona asta încă o dată, voi semna actele de divorţ. Ăsta e un semnal de alarmă serios,” a scris unul dintre utilizatori.  

Foto: Pixabay

 

Citește și: