Paula Rusanu - Mediafax
1725 vizualizări 13 mar 2015

Potrivit sursei citate, deşi se afla într-o stare avansată a cancerului, Jobs nu a luat în calcul o astfel de variantă, pe care a respins-o chiar vehement.

""Nici să nu te gândeşti", mi-a spus chiar înainte de a termina propoziţia. "Nu. Niciodată nu te voi lăsa să faci asta. Nu voi face niciodată asta", a povestit Tim Cook.

Actualul CEO al companiei americane dezvăluie că incidentul a avut loc într-o perioadă foarte grea pentru Jobs: "Steve a ţipat la mine doar de patru sau cinci ori în cei 13 ani de când ne cunoaşteam, iar atunci a fost una dintre acele dăţi".

Informaţia apare în cartea "Becoming Steve Jobs", scrisă de jurnaliştii Brent Schlender şi Rick Tetzeli, care va apărea la sfârşitul acestei luni.

Steve Jobs, care suferea de o formă rară de cancer pancreatic, a fost supus unui transplant de rinichi în 2009. În acel an, el şi-a luat un concediu medical de şase luni, după care şi-a mai luat concediu în ianuarie 2011 înainte de a renunţa la funcţia de director executiv al companiei în august. El a murit în octombrie 2011, la vârsta de 56 de ani.

Biografia vorbeşte şi despre prietenia apropiată dintre Steve jobs şi Bob Iger, preşedinte şi director executiv al companiei Walt Disney Company.

Jobs a dorit ca Iger să devină membru al Consiliului de Administraţie al Apple, însă acesta din urmă a refuzat, însă el a refuzat şi să lucreze pentru Google. "Mi-a spus că ar deveni gelos", a declarat Iger.

După moartea lui Jobs, Bob Iger a devenit director în cadrul Apple.

 

Citește și: