50 vizualizări 9 iun 2008

Ştirile Pro Tv au fost cele mai urmărite ştiri de anul acesta. n primele 5 luni din 2008, jurnalele informative ale postului şi-au consolidat poziţia de lider prin campanii sociale şi ştiri exclusive.

Potrivit datelor furnizate de GFK România, Ştirile Pro Tv de la ora 19, prezentate de Andreea Esca în timpul săptămânii şi de Oana Andoni în week-end, au fost lider de audienţă, zi de zi, cu o medie de 9,3 puncte de rating şi 25,1 % cotă de piaţă, fiind urmărite de peste 1 milion de telespectatori din întregul mediu urban. Principalul adversar, Antena 1, a obţinut în aceeaşi perioadă o medie de 5,3 puncte de rating şi 14,3 % cota de piaţă.

Ştirile Pro Tv de dimineaţă şi-au surclasat concurenţa atât în timpul săptămânii, când jurnalul începe la ora 7, cât şi în week-end, când ştirile debutează la ora 8. Buletinul informativ matinal a avut o medie de audienţă de 3,5 puncte de rating şi 27,1 procente din cota de piaţă, iar Antena 1 - 1,1 puncte de rating şi 8,1 % cota de piaţă, pe publicul din mediul urban.

Ştirile Pro Tv de la ora 13, prezentate în cursul săptămânii de Monica Dascalu şi în week-end de Ioana Muntean; Ştirile Pro Tv de la ora 17, găzduite de luni până vineri de Monica Dascălu, şi Ştirile nopţii de la 22.30, prezentate de cuplul Amalia Enache - Cristian Leonte, s-au clasat, de asemenea, pe primul loc în preferinţele telespectatorilor. (D.P.)

Citește și: