Departamentul Life
841 vizualizări 24 nov 2018

Dotson a spus că o femeie i-a dezvăluit acest lucru recent. Potrivit acesteia, soţul ei lucrează cu un bărbat care a cumpărat de la organizatorul de licitaţii unitatea cu 500 de dolari, iar în interior a descoperit o avere.

Situaţia s-a complicat atunci când fostul proprietar al boxei a contactat noul deţinător şi i-a oferit 600.000 de dolari în schimbul genţii cu milioanele. Acesta a refuzat şi a cerut 1,2 milioane pentru a returna restul de 6,3 milioane de dolari. Vechiul proprietar a acceptat, potrivit femeii.

O altă vedetă a emisiunii, Rene Nezhoda, a declarat că, cel mai probabil, banii sunt murdari şi aparţin mafiei sau unui cartel de droguri. „Este un motiv pentru care nu erau în bancă”, a declarat el.

Unele voci critice au speculat că unele din boxe sunt puse în scenă de producători. „Nu există nimic aranjat. Obiectele sunt cele reale, descoperite în interior”, s-au apărat cei de la A&E, postul producător al show-ului. Mai mult, producătorul executiv Thom Beers a declarat că mare majoritate din boxe nu conţin nimic interesant şi NU apar în emisiunea propriu-zisă. Acesta a recunoscut însă că dialogul este regizat.

În decembrie 2012, Dave Hester, unul dintre starurile show-ului, a dat în judecată A&E şi Original Productions, susţinând că producătorii au pus în scenă numeroase boxe din depozit şi au canalizat banii către echipele mai slabe, care nu şi-ar fi permis niciodată să-şi cumpere boxe mai scumpe. Hester şi alte vedete care apar în show s-au întâlnit cu oficiali ai reţelei media pentru a-şi exprima grijile faţă de acţiuni care ar putea încălca legislaţia federală, menite să îi inducă în eroare pe telespectatori.

După o serie de dispute, în 15 iulie 2014 Hester şi A&E au ajuns la înţelegere şi celebrul afacerist a revenit în echipă, cu o emisiune în 12 august 2014.

Citește și: