586 vizualizări 18 iul 2018

„Nu am fost niciodată genul de persoană care să renunţe. Ştiu că pot fi învins doar dacă mă las învins”, spune Carr.

În noaptea de dinaintea primei zile la locul de muncă, tânărul a constatat ca i s-a stricat maşina. Deşi a rugat pe cineva sa-l ducă la serviciu, înţelegerea nu a mai fost valabilă, aşa că, studentul a căutat pe GPS durata parcurgerii traseului pe jos. A văzut că îî va lua ŞAPTE ORE să ajungă pe jos din Homewood, Alabama, până în Pelham, acolo unde se angajase la o companie de mutări şi pentru a nu întârzia a plecat noaptea la ora locală 23:40, relatează CNN.

Walter Carr a ajuns în Pelham în jurul orei 4 dimineaţa, dar trebuia sa-şi continuie drumul pentru a ajunge la femeia pe care urma să o ajute să se mute. Poliţiştii l-au remarcat în timp ce se odihnea pe marginea drumului şi au vrut să-i afle motivele pentru care se afla pe străzi la o oră neobişnuită.

„În mai puţin de un minut după ce i-am auzit povestea, mi-am zis: Wow, puştiul acesta este atât de determinat!”, a declarat Mark Knighten, ofiţer de poliţie.

Poliţiştii l-au dus pe Walter Carr să mănânce micul dejun, i-au cumpărat şi prânzul, apoi l-au lăsat la o biserică, pentru a dormi puţin.

Ofiţerii de poliţie din Pelham l-au ajutat pe Walter Carr să ajungă la serviciu la timp şi l-au dus până acasă la Jenny Lamey, femeia pe care trebuia să o ajute să se mute. Deoarece Carr ajunsese devreme, femeia l-a întrebat dacă nu vrea să intre în casă pentru a se odihni. El i-a răspuns că este pregătit de muncă.

Jenny Lamey, a fost extrem de impresionată de efortul depus de student, aşa că a scris o postare pe Facebook, pe care a citit-o şi şeful lui Carr.

”Nici nu am cuvinte care să poată exprima aprecierea mea pentru povestea lui Carr şi pentru călătoria lui. Este un tânăr modest, bun, vesel, cu visuri mari. El munceşte din greu. Nici nu pot să-mi imaginez de câte ori s-a întrebat dacă a fost o idee bună să călătorească singur în toiul nopţii, de câte ori şi-ar fi dorit să se întoarcă, de câte ori ar fi vrut să găsească un loc în care să se odihnească până dimineaţă. Dar, cu toate acestea, el şi-a continuat drumul până a ajuns aici. Tot respectul meu pentru acest tânăr!” a scris Jenny.

Şeful lui Carr i-a dăruit studentului o maşină nouă, în semn de recunoştinţă pentru determinarea sa.

„Compania noastră încearcă să schimbe ideea cum că firmele de mutări nu sunt prietenoase. Când am citit povestea lui Carr am fost extrem de impresionat şi consider că este cel mai bun exemplu care ar ne-ar putea caracteriza compania. Acest tânăr este minunat!”, a spus Luke Marklin, patronul companiei de mutări Bellhops, după ce i-a oferit lui Carr un Ford Escape fabricat în 2014.

„Sunt încă în stare de şoc...le mulţumesc tuturor, tuturor celor care şi-au rupt din timp pentru a-mi asculta povestea”, a declarat Carr.

Jenny Lamey a deschis o pagină de donaţii în numele tănărului, unde s-au strâns peste 33.000 de euro pentru el.

„El este eroul lunii, pentru mine!”  „Este cea mai bună poveste pe care am auzit-o!”, au postat pe Facebook persoane care admiră determinarea lui Walter Carr.

Citește și: