2769 vizualizări 19 feb 2011

Un puşti timid, care a spus că venit "să distreze" sala cu vocea sa, a reuşit, vineri seara, să impresioneze nu doar juriul şi publicul, ci şi o ţară întreagă. Narcis Iustin Ianău, de 15 ani, le-a spus celor prezenţi că vrea, în primul rând, să cânte pentru mama lui care se află în Italia şi care nu l-a mai auzit de mult timp.

Printre diverşii "ciudaţi" de la prima emisiune a concursului de televiziune de la PROTV "Românii au talent", firavul Narcis Iustin Ianău, cu a lui voce în schimbare, părea încă unul dintre mulţii concurenţi buni doar pentru amuzamentul publicului. Însă în momentul în care a început să cânte, întreaga sală a amuţit iar Mihai Petre, unul dintre cei membri ai juriului, a fost dat pe spate, la propriu, după cum puteţi vedea din înregistrarea de mai jos.

"Ne-ai şocat într-un mod extrem de plăcut. Cânţi minunat!", i-a spus Andra, membră a juriului, care l-a aplaudat ridicându-se în picioare, în timp ce Andi Moisescu i-a spus că are tot ce îi trebuie pentru a câştiga marele premiu de 120.000 de euro. Narcis a mărturisit că nu a luat niciodată lecţii de canto, acesta fiind un talent cu care s-a născut. "Mama mea fiind în Italia de câţiva ani nu prea m-a auzit cântând. Ea a crezut că nu pot realiza ceva cu această voce. Îmi doresc să mă vadă cântând la scena deschisă", a spus el. Iustin şi-a descoperit talentul în copilărie, când cânta pentru corul unei biserici. Atunci şi-a dat seama ce poate face cu voce lui. Din partea celorlalţi a simţit mereu descurajare.

CITEŞTE MAI MULT: Povestea lui Narcis Iustin Ianău, VOCEA EXTRAORDINARĂ DE LA "ROMÂNII AU TALENT": "Copiii râd de mine, spun că am voce de fată". VIDEO

Multora dintre cei care au văzut prima emisiune din "Românii au talent", puştiul le-a adus aminte de celebra Susan Boyle, vedeta din 2009 a emisiunii "Britain's Got Talent".

Ascultă în continuare interpretarea lui Narcis Iustin Ianău:

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Madonna, Shakira şi Lady Gaga au făcut senzaţie - VIDEO

Număr impresionat de gimnastică la "Românii au talent" - VIDEO

VEZI AICI primele filmuleţe cu participanţii la "Românii au talent": de la cântăreaţa de operă şi Cristi Minculescu, la Omul - orchestră

Câştigătorul potului de 120.000 € de la "Românii au talent" va fi decis prin sms-uri

ÎNCEPE! "Românii au talent": totul despre show-ul care a reinventat divertismentul

"Romanii au talent", record absolut de audienţă în rândul programelor de divertisment din România

Emisiunea "Românii au talent" a înregistrat un record absolut de audienţă în rândul show-urilor de divertisment din România, prima ediţie a programului de la Pro TV fiind urmărită vineri seara de peste patru milioane de telespectatori din întreaga ţară în minutul de aur, înregistrat la ora 21.17.

Seara de vineri, când a debutat show-ul "Românii au talent", a fost la Pro TV una plină de recorduri absolute. Cifrele de audienţă au plasat "Românii au talent" în topul celor mai urmărite emisiuni de divertisment din 2004 până în prezent.

"Românii au talent", prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş şi jurizată de Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, a înregistrat un record absolut de audienţă în rândul show-urilor de divertisment din România, numărul celor care au urmărit emisiunea de la Pro TV depăşind 4 milioane de telespectatori din întreaga ţară, în minutul de aur înregistrat la ora 21.17. Astfel, pe întreg publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, audienţa înregistrată în minutul de aur de la 21.17 a fost de 22,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 52,9 procente. Astfel, mai mult de jumătate din totalul persoanele aflate în faţa televizoarelor erau cu ochii pe Pro TV şi urmăreau prestaţiile incredibile ale românilor dornici să îşi arate talentul.

Show-ul de la Pro TV a fost vineri seara lider absolut de audienţă pe toate targeturile. Fie că vorbim de întreg publicul din mediul urban, de publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani sau de întreg publicul din România, emisiunea "Românii au talent" a dominat toate topurile. Audienţa medie înregistrată de show-ul de la Pro TV a fost de 18,5 puncte de rating, postul având o cotă de piaţă de 44,8%, la distanţă mare de Antena 1 care a avut o audienţă de aproape patru ori mai mică decât "Românii au talent" - de 5,4 puncte de rating şi 13% cotă de piaţă.

Clasamentul rămâne neschimbat şi la nivelul întregului public din mediul urban când pe poziţia fruntaşă se află Pro TV, care a obţinut o audienţă medie de 18 puncte de rating şi 35,8% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 a înregistrat doar 5,7 puncte de rating şi 11,3% cotă de piaţă.

Citește și: