24 vizualizări 17 aug 2008

Şaisprezece tineri care au acceptat provocarea unei confruntări dure, şaisprezece visuri de a deveni campioni în ringul celebrităţii, un sigur trofeu. Cu toate acestea se vor întâlni telespectatorii din 19 august, de luni până joi, după Filmul de 10, în cel de-al doilea sezon din Se caută un Rocky” (The Contender), difuzat în premieră de Pro Cinema. 16 boxeri profesionişti au şansa de a schimba pentru totdeauna vieţile lor şi ale celor din jur, devenind câştigătorii acestui reality-show care le va rotunji contul din bancă şi îi propulsa în lumea starurilor sportive.

Legendarul Sugar Ray Leonard, de cinci ori campion mondial, şi Sylvester Stallone, de două ori nominalizat la Oscar pentru rolul din Rocky, sunt gazdele acestui show şi totodată mentorii celor şaisprezece tineri care trebuie să treacă prin cea mai dură perioadă de antrenament a vieţii lor. Împărţiţi în două echipe, boxerii disputată în fiecare episod câte o luptă, în urma căreia câştigătorul este cu un pas mai aproape de marele vis. Învinsul trebuie să renunţe, cel puţin pentru moment, la speranţă. Câţiva sportivi profesionişti, printre care Peter Manfredo Jr., Anlfonso Gomez, Sugar Shane Mosley şi câştigătorul primului sezon din Se caută un Rocky - Sergio Mora, vor susţine moralul competitorilor.

De două ori nominalizat la premiul Emmy, reality-show-ul Se caută un Rocky este produs de Jeffrey Katzenberg, nominalizat la Oscar, dar şi de Stallone şi Mark Burnett, cunoscut datorită seriei Ucenicul. (D.P.)
 

Citește și: