Alexandra Mortu
1306 vizualizări 17 mai 2019

Tânăra care vrea să fie asemenea celebrei Kim Kardashian a cheltuit mai mult de 40.000 de lire pe 25 de operaţii de mărime a fundului, mai ales după ce iubitul i-a spus pe patul de moarte că vrea să fie asemenea unei păpuşi Barbie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry Barbie you’re not Jennifer Pamplona. #Happyfucking26

A post shared by Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) on

Aug 29, 2018 at 10:36am PDT

Jennifer, din Sao Paolo, Brazilia, a trecut recent printr-o procedură de mărire a fundului în care a fost utilizată tehnica păianjen ce presupune inserţia de ace pentru stimularea producţiei de colagen.

Procedura a fost săvârşită de doctorul Bulent Cihantimur, în Turcia, pentru a stimula regenerarea pielii şi pentru a oferi un aspect mai natural posteriorului.

Pentru a-şi atinge „idealul” de a arăta precum Kim Kardashian, tânăra s-a supus mai multor intervenţii printre care: îndepărtarea unor coaste, două operaţii de mărire şi modelare a sânilor, rinoplastii şi  liposucţii.

Jennifer a declarat despre fundul ei că: „Pare că merg la sală în fiecare zi, dar nu fac asta deloc”. De asemenea, aceasta a specificat şi ce presupuse beneficii i-a adus procedura: „Mă simt minunat, sunt mai fericită şi încrezătoare, însă trebuie să am grijă căci am avut multe proceduri la nivelul fundului, dar am încredere în doctori că au făcut toate testările necesare.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh Hey! Last photoshoot for my interview next week. Thank you 📸@yana_yamschikova

A post shared by Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) on

Mar 14, 2018 at 10:15am PDT

Tânăra povesteşte cum operaţiile estetice au început să reprezinte o obsesie pentru ea: „Totul a început când oamenii m-au comparat cu Kim Kardashian şi aşa am vrut să am fundul din ce în ce mai mare”.

Totuşi, Jennifer crede că un factor decisiv în dezvoltarea acestei obsesii a fost şi faptul că era hărţuită în copilărie din cauza fundului mic pe care îl avea.

„Oamenii mă confundă mereu cu Kim Kardashian, cred că sunt vreo soră de-a lor. Însă singura diferenţă este că eu sunt sinceră în legătură cu toate procedurile pe care mi le-am făcut”, a continuat aceasta.

Se pare că după moartea iubitului ei, Celso Santebanes, cunoscut drept păpuşa Ken umană, Jennifer a suferit de depresie şi s-a supus şi mai multor operaţii estetice, potrivit Daily Mirror

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fittings 👑 For Cannes Film Festival @roberto_cavalli

A post shared by Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) on

Apr 9, 2019 at 3:35am PDT

Foto: Captură Instagram / Jennifer Pamplona​

 

Citește și: