Alexandra Mortu
31339 vizualizări 25 mar 2019

Poate că există „poveşti de groază” despre bărbaţii din Gambia, care profită de femei doar pentru o masă caldă, dar din ce în ce mai multe bătrânici întorc situaţia în favoarea lor.

Bine aţi venit în GRANbia (n. r. gran - prescurtarea de la „grannie” - bunică), paradisul sexual al Africii de Vest pentru pensionarii britanici care fac petrecerile din Magaluf  (n. r. faimoasă staţiune turistică de pe insula Mallorca) să pară banale.

Juratul emisiunii „Bake Off”, Prue Leith, a declarat recent că această  ţară este un „adevărat Tinder pentru bătrâni”, după ce a fost şocată, în timpul unei vacanţe alături de soţul ei, de numărul mare al „femeilor din Europa care se plimbă de mână cu tineri frumoşi din Gambia”.

Savvy Jackie Simpson, în vârstă de 62 de ani, povesteşte cum a avut 15 iubiţi în Gambia pe parcursul a şapte ani, dar nu le-a dat niciun ban.

„Trebuie să fii atent,” avertizează ea. „Arată ei bine, dar nu sunt de încredere. Au impresia că 'bătrân înseamnă plin de bani'. Pentru mine este doar un pic de distracţie, nu le văd ca fiind relaţii reale. Merg de două ori pe an acolo cu prietenele mele. Bărbaţii englezi sunt cam vulgari, dar cei pe care i-am întâlnit în Gambia au fost romantici.”

Jackie povesteşte despre una dintre vacanţele petrecută alături de sora ei, Julie Ramsey, de 60 de ani, şi alte trei prietene. „Ne place muzica reggae, iar de cele mai multe ori petrecem până la 5 dimineaţa!”

Julie a mărturisit: „Mă văd de aproape 3 ani cu un bărbat de 36 de ani din Gambia. Dar nu este o relaţie propriu-zisă. Nu mă vizitează în Anglia şi nici nu ne vom căsători. I-am spus că nu am agonisit nimic.”

Pentru femeile de o anumită vârstă, care ar putea simţi că au devenit invizibile pentru bărbaţii din Marea Britanie, Gambia poate părea într-adevăr „Visul Tinder”, a mai adăugat Prue Leith.

Într-adevăr, în calitate de turist european este imposibil să mergi pe plajă fără fi cerută în căsătorie, complimentată sau fără a ţi se oferi „adevărata experienţa din Gambia” - ceea ce înseamnă sex. În timp ce unora le oferă mai multă încredere în ele, totuşi, Gambia are şi o parte negativă.

Anul trecut, avocatul Lamin Ceesay, din Gambia, a fost contactat de sute de britanici devastaţi, care au căutat sfaturi după ce relaţiile lor s-au destrămat iar ei au rămas ruinaţi din punct de vedere financiar.

Avocatul a declarat în exclusivitate pentru publicaţia The Sun faptul că „astfel de tineri sunt peste tot şi reprezintă o problemă pentru industria turistică”. „Ei se implică în astfel de relaţii doar pentru a ajunge în Marea Britanie. Dacă îşi dau seama că nu pot face asta, atunci încearcă să obţină altfel de lucruri - o maşină, o casă sau o sumă de bani lunară”,a adăugat el.

Foto: Captură YouTube
 

 

Citește și: