Gandul
28385 vizualizări 19 mai 2019

Fata, care este studentă, a povestit pe Reddit că a folosit lama tatălui ei pentru a se epila în zonele intime, înainte de a merge la o petrecere unde urma să se întâlnească cu un băiat de care îi plăcuse în liceu. Incidentul s-a petrecut anul trecut, de Sărbătorile de iarnă, pe când tânăra se afla acasă, în vizită la părinţi.

Tânăra a luat această boală după o relaţie de o noapte. Totuşi, credea că medicamentele pe care le lua împiedicau răspândirea virusului.

Ea îşi aminteşte că s-a tăiat puţin cu lama de ras a tatălui ei, dar că nu a aruncat-o după ce a folosit-o. A uitat-o în baie, iar tatăl ei a folosit-o în continuare. 

Câteva luni mai târziu, mama tinerei i-a spus că divorţează de tatăl ei. După ce l-a sunat pe tată, tânăra a aflat de la că suferă de herpes. Astfel mama ei a crezut că soţul îi fusese infidel.

Iniţial, tânăra nu s-a gândit că tatăl ei s-a îmbolnăvit de la ea, dar acum a început să se teamă că este de vină pentru destrămarea mariajului părinţilor. Nu le-a spus adevărul deoarece mama şi tatăl ei sunt conservatori şi nu sunt de acord cu sexul înainte de căsătorie. 

TIFU and gave my dad herpes from r/tifu

 

Citește și: