Alexandra Mortu
11355 vizualizări 2 apr 2019
 Krystal Preston făcut o postare pe Facebook, cu un mesaj în care şi-a exprimat şocul şi surpriza plăcută, adăugând şi fotografii fiului său, William, alături de noul Chevrolet Metro din 1999.

„M-a şocat în totalitate. Aproape că mi-am dat ochii peste cap.”, a scris femeia pe Facebook. „Nu mai am cuvinte... fiul meu de 13 ani mi-a cumpărat o maşină”, a continuat ea.

Krystal, mamă a trei copii pe care îi creşte singură, a explicat că William tunde peluze şi curăţă curţile pentru a face nişte bani. Adolescentul a declarat postului local de televiziune KOLO-TV că a găsit maşina pe Facebook şi a întrebat-o pe femeia care pusese anunţul dacă îi poate oferi ceva la schimb pentru ea sau dacă vrea să îi muncească pentru suma respectivă. În cele din urmă, aceştia au căzut de acord.

La început, când William i-a spus mamei lui despre maşină, nu l-a crezut. Aşa că a dus-o afară să-i arate că femeia care o vindea îi aştepta pentru o plimbare.

Chiar şi atunci când se pregăteau să o cumpere, Krystal credea că este o glumă. Dar când au ajuns la casa femeii, William i-a spus „Mamă, asta e maşina ta.”

Chiar atunci femeia a izbucnit lacrimi. După ce au fost înmânate cheile şi documentele, au plecat cu noua maşină spre casă.

„Sunt atât de mândră de fiul meu”, a scris Krystal pe Facebook. „Este un copil atât de bun. Poate avea zilele lui, dar OMG ce copil de 13 ani ştiţi că i-ar cumpăra mamei lui o maşină ... William, te iubesc, fiule, şi mulţumesc”, a scris femeia. 

Oamenii care au văzut povestea femeii pe Facebook au aplaudat generozitatea adolescentului.

„Serios, îl iubesc!!!! Ce băiat mare ai crescut!”, a comentat un utilizator al platformei de socializare.

„Este un copil uimitor!”, a postat altcineva.

Foto: Captură Facebook

Citește și: