Florin Badescu - Mediafax
358 vizualizări 15 sep 2015

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 68 de ani, care şi-a reluat cariera în cinematografie la scurt timp după ce şi-a încheiat cel de-al doilea mandat în funcţia de guvernator al statului California, în 2011, va deveni prezentatorul emisiunii "The Celebrity Apprentice" în sezonul 2016-2017, au precizat într-un comunicat reprezentanţii postului NBC, deţinut de Comcast Corp, informează Reuters.

"Arnold Schwarzenegger reprezintă un brand global în domeniul divertismentului şi al afacerilor, iar realizările sale din arena politică vorbesc de la sine", a declarat Paul Telegdy, directorul departamentului de programe alternative din postul NBC.

Paul Teledgy spune că Arnod Schwarzenegger are deja câteva idei pentru a asigura "o abordare nouă" a show-ului de televiziune, în cadrul căruia diverse celebrităţi concurează între ele, încercând să îndeplinească o serie de sarcini cu specific economic şi strângând în acelaşi timp bani pentru proiecte de caritate.

Donald Trump, care a inventat în acest show TV celebra frază "You're fired" ("Eşti concediat"), a părăsit emisiunea la începutul acestui an, deoarece doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale din Statele Unite din 2016 din partea Partidului Republican. În prezent, el conduce în sondajele de opinie, dar nu a fost deocamdată desemnat în mod oficial să reprezinte această formaţiune politică la alegerile de anul viitor.

Arnold Schwarzengger spune că este un mare admirator al emisiunii "The Celebrity Apprentice" şi al "felului în care această emisiune prezintă provocările şi triumfurile din afaceri şi ale muncii în echipă".

"Sunt fericit că pot să aduc experienţa mea în această emisiune şi că vom continua să strângem milioane de dolari în scopuri caritabile", a adăugat starul hollywoodian.

Actorul, născut în Austria, fost culturist profesionist, a jucat în mai multe filme după ce şi-a reluat cariera cinematografică, însă niciunul nu a avut acelaşi succes de box office de care s-au bucurat producţiile sale din anii '80 şi '90 precum "Conan Barbarul" şi franciza "Terminator".

Cel mai recent film al său, "Terminator: Genisys", lansat în iulie, a obţinut încasări dezamăgitoare în box office-ul nord-american (90 milioane de dolari), însă a avut performanţe mult mai bune pe plan internaţional, reuşind încasări de 350,4 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Citește și: