357 vizualizări 28 dec 2009

De sărbători, Acasă aflaţi poveştile aventuroase ale vedetelor.Pe 29 decembrie, de la ora 14.30, Thalia se va confesa într-oediţie specială a emisiunii "Cristina Show". Cu această ocazie,starul va relata amănunte legate de viaţa, cariera şi familia ei,iar telespectatorii vor afla care este secretul succesului celebreiactriţe şi cântăreţe. În plus, vor învăţa şi o lecţie valabilă atâtîn cazul celebrităţilor, cât şi al anonimilor care le sunt fani:disciplina şi credinţa ajută în momentele dificile.

În platoul Cristinei, Thalia va povesti cum postura de mamă i-aschimbat modul de a gândi şi de a înţelege comportamentulcelorlalţi. Apariţia micuţei Sabrina Sakaë (al cărei nume înseamnă"prinţesa prosperităţii" in japoneză) i-a dat alt sens vieţii, afăcut-o să se redescopere şi, în acelaşi timp, să se maturizeze.Telespectatorii vor avea prilejul s-o recunoască pe Thalia în douăipostaze, cea de la începutul carierei şi Thalia de acum, devenităo artistă completă.

Ea va face dezvăluiri din timpul filmărilor la una dintreprimele ei telenovele de succes internaţional, "Marimar", şi vavorbi despre şocul avut la aflarea veştii morţii iubitului ei dinacea vreme. Frumoasa vedetă va mai povesti care era idealul eimasculin în adolescenţă, dar şi cu ce a cucerit-o soţul ei, mogulullumii muzicale Tommy Mottola. În show-ul a cărui gazdă este celebramoderatoare Cristina Saralegui, telespectatorii vor afla care suntplanurile de viitor ale Thaliei, în privinţa măririi familiei.(D.P.)Citește și: